03-03-2022, 10:59
U mnie też. Miało być słonecznie. A na jutro jakiś śnieg zapowiadali.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
03-03-2022, 10:59
U mnie też. Miało być słonecznie. A na jutro jakiś śnieg zapowiadali.
03-03-2022, 20:22
U mnie było pięknie, słonecznie
, nawet podkusiłam się, żeby, opatulona co prawda, ale posiedzieć na tarasie. Kaczki już się drą i pewnie jak co roku będą atakować mój stawik, widziałam też dwa bażanty i jakiś ptaszek nieśmiało gdzieś tam sobie coś podśpiewywał.
04-03-2022, 20:43
E-smka, ale optymistyczny post
/mam nadzieję, że z mamą nic poważnego/.U mnie zwykle piątek bardzo pracowity, ale teraz już luzik... Tylko dlaczego rano było pełno śniegu? Już wiem...Akinom wykrakała... ![]() Miłego weekendu kochane
04-03-2022, 21:43
Yasmina, ja nie wrona :-D. U nas śnieg był leciutki, za to na drodze lodowisko. I znowu zima zaskoczyła.
04-03-2022, 21:47
A ja dzisiaj odebrałem wypowiedzenie z pracy :-(
05-03-2022, 10:30
Tak jak z tą pogodą jest też w zyciu. Człowiek cieszy się z kilku promieni słońca że już jest lepiej a za chwilę i tak zaskoczy Nas śniegiem. Ale i tak warto mieć nadzieję i radość z tych małych rzeczy
. fruu a oni tak mogli po prostu ? To zgodne z kodeksem jestem? Długo dla nich pracowałeś ? MarcinS tak właśnie żyli kiedyś ludzie- na zewnątrz. Bez aut. Bez elektroniki. Cieszyli się aktywnoscia fizyczna i słońcem. Dlatego też nie cierpieli na żadne depresje :/ !!! A teraz ich wysyp :/ :/ E-smka jak Twoje nowe nawyki jedzenia miesa Bio ? Wysypko-pokrzywka ustąpiła ? Życzę Wam spokojnego dniaaaaa ja takie najbardziej lubię a już sama noc była zwariowana eh
07-03-2022, 10:20
A ja, choć sama sobie się dziwię, mam fatalny nastrój. Po prostu bardzo źle się czuję. generalnie kaszlę od 6 stycznia, potem okazało się, że to omikron, miesiąc dochodzenia do siebie, w końcu antybiotyk i wydawało się, że wszystko ok. Wróciłam do pracy, a tu nagle w piątek totalna kicha, ból gardła jak przy anginie, gorączka 37.3/no taka sobie, ale rano/, wszystko mnie boli, ręce mnie pieką i mrowią i mam wrażenie, jakby były spuchnięte/to przechodzi w ciągu dnia/, nogi sztywne, bez siły/też przechodzi w ciągu dnia/, ale dobija mnie brak siły - jeszcze się tak fatalnie nie czułam. Umówiłam się dziś do lekarza, na razie teleporada, ale ja potrzebuję, żeby mnie ktoś osłuchał i zobaczył co się dzieje w gardle. Mam nadzieję, że to nie znowu covid.
(07-03-2022, 08:56)e-smka napisał(a):(04-03-2022, 21:47)fruu napisał(a): A ja dzisiaj odebrałem wypowiedzenie z pracy :-( To pokłosie utraty dopuszczenia do informacji niejawnych. Lusia98, a czy tak mogą? To oceni mój prawnik. Na pewno pośpieszyli się z tym wypowiedzeniem, gdyż nadal jestem na przysługującej mi zgodnie z prawem drodze odwoławczej. Mam jednak nadzieję, że wszystko się ułoży po mojej myśli, bo prawdę mówiąc to poziom stresu mi rośnie :-(
07-03-2022, 16:26
Ja też jestem do niczego. Słaba to mało powiedziane. Zmusilam się do spaceru, ale gdybym nie trzymała się taty to by było jeszcze gorzej. Chyba z 1l0 razy stawaliśmy. Wczoraj było to samo. Byliśmy na obiedzie imieninowym u mojej mamy i nie mogłam się wdrapać na pierwsze piętro, a potem ciężko było mi jeść i utrzymać widelec w rece. To jest takie upokarzające, jak wszyscy jedzą, a tobie co chwilę coś wypada z hukiem. Potem nie miałam siły wstać od stołu. I generalnie niefajnie się z tym czułam. Ja się już nie nadaje na tego typu imprezy.
07-03-2022, 17:16
(07-03-2022, 13:03)fruu napisał(a):(07-03-2022, 08:56)e-smka napisał(a):(04-03-2022, 21:47)fruu napisał(a): A ja dzisiaj odebrałem wypowiedzenie z pracy :-( Ułoży Ułoży! Przykro mi ale staraj się nie stresować (choć wiem, ze łatwo powiedzieć). Stres związany z pracą (dostałam w gratisie drugi etat ) wywołał u mnie okropny rzut, z którego wychodzę do dzisiaj. Więc cokolwiek by się nie działo, nie stresuj się. Trzymam kciuki i jestem przekonana, że będzie dobrze.A dla wszystkich co się źle czują, dużo zdrowia! |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|