Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Ja na 28 mam wizytę. Przesunęłam.Wole być po antybiotyku na clostridium.
Odpowiedz
A ja dziś miałam rezo szyi i odcinka piersiowego - godzina leżenia przy akompaniamencie dziwnych dźwięków Zdezorientowany , ale i tak przysnęłam Duży uśmiech . Za tydzień rezo głowy.
Odpowiedz
No, prawie dokładnie po roku odwiedziła mnie ponowniae koronka. Nie mam na szczęście goraczki, tylko mocno kaszle, jestem slaba jak przysłowiowe gowno i nie mogę chodzić, bo nogi się placza. A poza tym jest ok Uśmiech
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(22-02-2023, 09:07)e-smka napisał(a):
(18-02-2023, 17:17)Lusia98 napisał(a): Ale tak czy siak informacji już mieli na tyle dużo aby za 2 dni podejmnac się próby logowania... 

Co zrobić?  Duży uśmiech Język

(17-02-2023, 21:58)Edi244 napisał(a): A ja mam w końcu dołączyć do programu i w związku z tym dr z poradni sm dała mi na Cito rezonans głowy,  szyjny i piersiowy.  Mam mieć za jednym zamachem więc sobie chwilę pośpię.  Oczko Oczko

(20-02-2023, 22:35)yasmina napisał(a): A ja dziś miałam rezo szyi i odcinka piersiowego - godzina leżenia przy akompaniamencie dziwnych dźwięków Zdezorientowany , ale i tak przysnęłam Duży uśmiech . Za tydzień rezo głowy.

Nie wiem jak wy tam możecie spać.
Dla mnie rezonans powyżej pół godziny jest straszną męczarnią. Już gdzieś o tym pisaliśmy, tak mnie boli w odc lędzwniowym/krzyżowym, że masakra. Kładą mi pod nogi poduche ale to i tak za mało... Na szczęście w nowym szpitalu ostatnio rezo głowy trwało nawet nie pół godzinki, wiec super!
Też śpię

(21-02-2023, 08:57)Akinom napisał(a): No, prawie dokładnie po roku odwiedziła mnie ponowniae koronka. Nie mam na szczęście goraczki, tylko mocno kaszle, jestem slaba jak przysłowiowe gowno i nie mogę chodzić, bo nogi się placza. A poza tym jest ok Uśmiech

Zdrowia kochana
Odpowiedz
Już gorączka też jest. Nie ma, ze boli. Dzisiaj leze caly dzień i na nic nie mam siły.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Ja też was podziwiam z tym spaniem w tej aparaturze. Dla mnie najgorsze męczarnie byłyby lepsze od tego leżenia tam
Wolałabym chyba dzień męczącej pracy. Leżąc tam całe życie mam przed oczyma.. dosłownie wyje jak mops i chce uciekać stamtąd jak najszybciej Oczko
Odpowiedz
ja podczas rezonansu czuje sie troche jak na imprezie techno

cos od wczoraj jestem delikatnie przeziebiona Smutny
Odpowiedz
Hejka, ja jestem drugi dzień po szpitalu - po Soulu, niestety skutki uboczne dają mi się we znaki. I ból kręgosłupa w odcinku lędźwiowym nie daje żyć. Jutro wynik rezo, zobaczymy czy jest cos nowego czy nie? Generalnie było nawet lepiej na sterydzie a teraz jest gorzej (schodzę z dawki). I nogi znów słabe.... posiedzę sobie w domu trochę powoli dam sobie czas na dojście do siebie.
PS. czy to normalne że gotuję golonkę Uśmiech Tak mnie naszło

No to by było na tyle na ten moment  Oczko
Odpowiedz
(22-02-2023, 22:38)katelodz napisał(a): Hejka, ja jestem drugi dzień po szpitalu - po Soulu, niestety skutki uboczne dają mi się we znaki. I ból kręgosłupa w odcinku lędźwiowym nie daje żyć. Jutro wynik rezo, zobaczymy czy jest cos nowego czy nie? Generalnie było nawet lepiej na sterydzie a teraz jest gorzej (schodzę z dawki). I nogi znów słabe.... posiedzę sobie w domu trochę powoli dam sobie czas na dojście do siebie.
PS. czy to normalne że gotuję golonkę Uśmiech Tak mnie naszło

No to by było na tyle na ten moment  Oczko

Hej, jak najbardziej normalne z tą golonką, potem ją upiecz w jarzynach, a na koniec podlej piwem - bajka Uśmiech
Odpowiedz
Mi znów włosy lecą.Zajady mam .Biorę b12.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości