23-02-2023, 09:23
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
23-02-2023, 12:22
(23-02-2023, 09:23)yasmina napisał(a):(23-02-2023, 00:31)Orchidea ponownie napisał(a): Mi znów włosy lecą.Zajady mam .Biorę b12.Witamina B2 jest najlepsza na zajadki i ja są mocno zaognione to maść Clotrimazolin/info od farnaceutki/ - wszystko bez recepty. Mi po b12 schodzą. Może dlatego że mam niedobory i zastrzyki co pewien czas muszę brać.
Ja to dziś normalnie zdycham ( i tak do jutra ) . Ale od początku... od poniedziałku bół gardła, głowy, katar, zatkany nos ,gdzie po masie tabletek ból gardła przeszedł ale katar i ból głowy nadal. Pewnie zawaliłam zatoki... masakra . Wczoraj wieczorem myślałam że mi łeb a raczej czoło rozsadzi , do tego mdłości... jprd. No to ibuprom wkracza, dziś trochę lepiej ale nadal głowa boli, trochę mdli ,samopoczucie że szkoda gadać. Dzwonię do przychodni do rodzinnego... wizyta jutro... normalnie super, gdzie jeszcze nie tak dawno do rodzinnego można było dostać się " z buta " . Także byle do jutra a przeżyję
A kolegi. Covidka nie załapałaś? Bo ja jakby mam to samo i kolo mnie znowu polubił jak się okazało :-D
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
(23-02-2023, 20:19)Akinom napisał(a): A kolegi. Covidka nie załapałaś? Bo ja jakby mam to samo i kolo mnie znowu polubił jak się okazało :-D Wątpię abym tego dziada złapała . Obstawiała bym zatoki bo ostatnio nieźle przewiałam głowę, ale tak się kończy jak się czapki nie nosi . Sudafed działa na zatkany nos ,gorączki nie miałam. Tylko ten cholerny ból głowy mnie wykańcza . Ale to może wina migreny która od czasu do czasu mnie dopada, no ale zobaczę co powie na to lek. rodzinny .
24-02-2023, 02:11
Teraz dużo infekcji jest.Mnie gardło bolało i zmusiłam w zarodku.Od razu inhalacji z podwójnej dawki sterydu.Potem już steryd w zwykłej dawce przez 5 dni i jest ok.
24-02-2023, 12:57
(23-02-2023, 20:36)Łucja napisał(a):(23-02-2023, 20:19)Akinom napisał(a): A kolegi. Covidka nie załapałaś? Bo ja jakby mam to samo i kolo mnie znowu polubił jak się okazało :-D No i jednak gardło nie było ok po tabletkach i stąd to kiepskie samopoczucie a do tego przeziębione zatoki i 2 dniowa migrena była . Dostałam antybiotyk i ma być git .
24-02-2023, 13:24
(24-02-2023, 12:57)Łucja napisał(a):Zdrowia życzę(23-02-2023, 20:36)Łucja napisał(a):(23-02-2023, 20:19)Akinom napisał(a): A kolegi. Covidka nie załapałaś? Bo ja jakby mam to samo i kolo mnie znowu polubił jak się okazało :-D
Ufff moje przeziebienie trwalo tylko 2 dni i nic sie nie rozkrecilo, ale zycze Wam duzo zdrowia! kto jeszcze chory - oby i u Was minelo szybko!
Dzis mam spotkanie online z psychologiem - jakos nie radze sobie z sytuacja w pracy, a przez SM jestem tak przewrazliwiona, ze nie chce brac niepotrzebnego stresu na siebie. Czuje sie tak sfrustrowana kazdego dnia w pracy, ze musze z kims o tym porozmawiac. Mam nowego Supervisora od grudnia i tak arogancko sie zachowuje (nie tylko wobec mnie wiec to jego 'sposob bycia') ... musze chronic siebie przed takimi toksykami ...
25-02-2023, 16:30
Dzisiaj się dowiedziałam, ze w czwartek zmarła moja kuzynka. Miala jakieś duszności i trafiłam do szpitala. Okazało się, ze miala jakis zakrzep plucny i nie udało się jej uratować. Kurde, dwóch dorosłych synów, maz. 55 lat i najlepszy moment na życie. I dupa. W niby najlepszym szpitalu we Wrocławiu nie dali rady.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości

. Dostałam antybiotyk i ma być git
.