Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
(08-04-2023, 18:33)Akinom napisał(a):
(08-04-2023, 12:13)Orchidea ponownie napisał(a):
(08-04-2023, 05:28)Akinom napisał(a): Benita, lek wydali, spoko. Widac tecfidery maja dużo, jak szczepionki na covid hahaha. Ja chciałam w końcu Mayzent. Chckalam, bo to na moją postac sm niby dedykowane. Niestety wytyczne maja, jakie maja i poki co to mogę o tym zapomniec. Oczywiście jak on dziala dalej się nie dowiedzialam. Oni generalnie chyba nie mają za wiele do czynienia z takimi jak ja. Za długo choruję, 25 lat i w sumie chyba najlepiej by było jakbym nic nie brala.
Nie ma za długo. Walcz.Zorientuj się gdzie jest i pogadaj z lekarzem.Najwyzej się przeniesiesz.

Najpierw to ja muszę się dowiedzieć, jak to działa i czy za bardzo nie szkodzi. Oczywiście nikt mi nie potrafi/nie chce powiedzieć. Ja już w ciemno nie chce niczego brac.

Milo kolezanke zobaczyć  Uśmiech
Kochana a ocrewus?
Odpowiedz
Orchi, nie ta postac SM. Zostaje tecfidera, która wg lekarza pomaga, bo w rezonansie nie ma nowych zmian. Wg mnie nie pomaga, bo jest coraz gorzej i znowu nie ta postac SM.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(10-04-2023, 15:54)Akinom napisał(a): Orchi, nie ta postac SM. Zostaje tecfidera, która wg lekarza pomaga, bo w rezonansie nie ma nowych zmian. Wg mnie nie pomaga, bo jest coraz gorzej i znowu nie ta postac SM.

Kurcze na każdą postać jest chyba lekhmm .Popraw mnie jeśli się mylę.
Ja lekkiego stracha mam .Już 13go lek.
Jak leków nie biorę umiem stwierdzić iż stopa lewa mi nie pracuje.Nie zgina się jak chodzę.
Odpowiedz
(11-04-2023, 20:30)Orchidea ponownie napisał(a): Kurcze na każdą postać jest chyba lekhmm .Popraw mnie jeśli się mylę.
Ja lekkiego stracha mam .Już 13go lek.
Jak leków nie biorę umiem stwierdzić iż stopa lewa mi nie pracuje.Nie zgina się jak chodzę.
Niekoniecznie, ja mam RR i nie kwalifikuje się do leczenia.
P.S. Fajnie Cię widzieć Serce
Odpowiedz
Proszę Was o kciuki jutro. Boję się jak cholera sk ubocznych. Człowiek to dziwny jest.Chce a potem się boi.
Odpowiedz
Orchi, dobrze będzie  Duży uśmiech
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(12-04-2023, 12:28)Akinom napisał(a): Orchi, dobrze będzie  Duży uśmiech

Dzięki na Was zawsze można liczyć.
Odpowiedz
(12-04-2023, 12:12)Orchidea ponownie napisał(a): Proszę Was o kciuki jutro. Boję się jak cholera sk ubocznych. Człowiek to dziwny jest.Chce a potem się boi.

Dasz radę. Każdy się tak na pewno czuł nieraz więc bez stresu. Duży uśmiech
Odpowiedz
Trzymam kciuki, będzie dobrze Uśmiech
Odpowiedz
Siedzę i czekam na wyniki badań. Buziaki dla Was.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości