Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Zeszło się mam lek.Dzieki
Odpowiedz
(13-04-2023, 15:55)Lusia98 napisał(a): Orchidea gratulacje Uśmiech dałaś radę.
To chyba nasz kobiecy atut/wada że bardzo chcemy ale nie chcemy Uśmiech. Też tak mam podobnie. Widzę jednak że co roku jestem bardziej odważniejsza, o.
Ludziska mam pytanie czy mega zmęczenie i arytmia serca to może być objaw SM? Może ktoś miał coś podobnego kiedyś..
Zmęczenie tak .Arytmia raczej nie.
Odpowiedz
Popieram zmęczenie na100 procent, arytmia raczej wymaga wizyty u lekarza.
Odpowiedz
Leżę. Po 24 wzięłam apap.Noc temperatura. Teraz ból głowy mega i ból miesni.Buziaki.
Odpowiedz
(14-04-2023, 10:36)Orchidea ponownie napisał(a): Leżę. Po 24 wzięłam apap.Noc temperatura. Teraz ból głowy mega i ból miesni.Buziaki.
Trzymaj się Serce 
--------------------------------
A ja wczoraj byłam  u ortopedy z tym moim przeprostem kolana. I okazało się, że lekarz nie dysponuje lekiem, bo nigdzie go nie ma. No jak nie ma, jak ja wykonałam jeden telefon i w poniedziałek mam do odbioru Zdezorientowany

Jeszcze na zakończenie tygodnia musiałam pojechać do sanepidu spowiadać sie Duży uśmiech , ale wróciłam z tarczą Duży uśmiech
Ale co tam, mamy piątello Duży uśmiech 
[Obrazek: julian-piatek.jpg]
Odpowiedz
(14-04-2023, 20:28)yasmina napisał(a):
(14-04-2023, 10:36)Orchidea ponownie napisał(a): Leżę. Po 24 wzięłam apap.Noc temperatura. Teraz ból głowy mega i ból miesni.Buziaki.
Trzymaj się Serce 
A ja wczoraj byłam  u ortopedy z tym moim przeprostem kolana. I okazało się, że lekarz nie dysponuje lekiem, bo nigdzie go nie ma. No jak nie ma, jak ja wykonałam jeden telefon i w poniedziałek mam do odbioru Zdezorientowany

Jeszcze na zakończenie tygodnia musiałam pojechać do sanepidu spowiadać sie Duży uśmiech , ale wróciłam z tarczą Duży uśmiech
Bo Ty jesteś mega kobieta i już. 
U mnie już ok.Wszystko minęło.Czyli noc i dzień po leku.To rozumiem a nie 3 doby jak po avonexie.
Miłego weekendu życzę.
Odpowiedz
(14-04-2023, 20:28)yasmina napisał(a):
Trzymaj się Serce 

Jak to mówią, dla chcącego nic trudnego
Odpowiedz
(14-04-2023, 22:08)Orchidea ponownie napisał(a): Bo Ty jesteś mega kobieta i już. 
U mnie już ok.Wszystko minęło.Czyli noc i dzień po leku.To rozumiem a nie 3 doby jak po avonexie.
Miłego weekendu życzę.
Dziękuję Orchi Serce Dobrze, ze już czujesz się dobrze Uśmiech 
-------------------------------------------------------------------------
I nareszcie u mnie był słoneczny dzień, na tyle ciepły, że wyszłam na taras i posiedziałam na słońcu dostarczając sobie wit.d Duży uśmiech 
Było cudownie cicho, ptaki śpiewały i słyszałam, jak pszczółki "pracują" w drzewach owocowych.
Ale potem nadszedł Pan Mąż, który zachowuje się jak Smerf Pracuś i wymyślił, że będziemy sprzątać taras Huh . I cały mój plan spokojnej soboty legł w gruzach. Ale nie przeszkadzałam Mu w sprzątaniu, a tym bardziej w wymyciu 2 samochodów. A teraz sobie siedzimy, Mirek zrobił genialnego drinka, który nazywam "pinky, pinky" Duży uśmiech 
Życzę Wam takiego zrelaksowanego weekendu, gdzie nic się nie liczy tylko radość życia Serce
Odpowiedz
Ludzie nie mam już sił.Bralam saszetki na wyplukanie aubagio I to były szczęśliwe dni.Bez biegunki.Dzis biegunka w nocy.Teraz ból brzucha lekki.Jestem załamana.
Odpowiedz
(16-04-2023, 11:49)Orchidea ponownie napisał(a): Ludzie nie mam już sił.Bralam saszetki na wyplukanie aubagio I to były szczęśliwe dni.Bez biegunki.Dzis biegunka w nocy.Teraz ból brzucha lekki.Jestem załamana.

Daj sobie chwilę, ten lek silniejszy niż Aubagio i tylko z nim w badaniach porównywany. Mój lekarz powiedział czym lepsze wyniki tym więcej skutków ubocznych. Spróbuj coś pozmieniać w jedzeniu. Na pewno się uda. Do każdego leku trzeba się przyzwyczaić. Ja przy tecfiderze na początku miałam biegunki i ból brzucha mimo że stosowałam się do wszystkich zaleceń. Teraz nic. Słuchaj swojego organizmu może jakieś zmiany w jedzeniu pomogą albo co innego. Nie poddawaj się bo tak bardzo się cieszylas...dasz radę często złe początki a potem dobrze.  A w razie co, to może coś lepszego dostaniesz. Ale mam nadzieję że będzie ok. Trzymam kciuki     Serce
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości