Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
https://open.spotify.com/album/1vqw57hP2...SG3jnZpQWV to piosenka dla ciebie Lusia może nie jest to muzyka najwyższych lotów ale tekst idealnie dopasowany Serce

Cieszę się że chociaż ty Yasminko dajesz nadzieję że kiedyś zwolnimy wszystkie  Duży uśmiech

Akinom współczuję ale kiedyś mój dziadek na wszelkie takie przypadki kazał mi jeść jagody i pić wodę z łyżeczką sody i i octu, albo się przyjęło albo wyleciało.
Odpowiedz
U mnie z wychodzeniem to problemu nie ma. Zostal cos, co podraznilo wnetrznosci. Prawdopodobnie jakas chemia. I teraz trochę sobie posiedzi Duży uśmiech Mnie to kochają tego typu historie.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Duży uśmiech : to może siemie lniane
Odpowiedz
A może macie coś na straszne zmęczenie ? Dziś wstalam dosłownie jak zombie... Spałam 7h a czuje się jakbym nie spała wcale:/ Dwójka dzieci na pokładzie, które mają energia tryskają Smutny Uśmiech a ja obok z kawą która mi niestety nie pomaga;/
W sumie znałam kilka sposobów.. ruch.. orbitrek ale dziś sił brak na cokolwiek. Może jest coś innego jeszcze ? O ile macie też takie ekstremalne zmęczenie ;/
Odpowiedz
Wczoraj padłam szybko (efekt 4 godzin snu), dzisiaj obudził się przed budzikiem wyspana, gotowa do działania. Teraz siedzę przy kompie i najchętniej położyła bym głowę na biurku i przycięła komara. Chyba pogoda na nas tak oddziałuje.
Lusia czasami przy zmęczeniu kawa nawet nie pomaga. Jak masz możliwość to zrób sobie drzemkę, chociaż 10 minut.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Ja mam tak samo nieraz ogarnia mnie takie zmęczenie, że ciężko to opisać i jeszcz wtedy działać.,mój lekarz mówi że zmęczenie chroniczne to jeden z uroków SM, niestety. Ja
 też najchętniej bym położyła się na chwilę ale bez szans, zresztą lekarz mówi że przy tej chorobie to najlepiej być ciągle w ruchu i nie chodzi o ciagłe bieganie itp ale jak najmniej czasu spędzonego na robieniu" nic" ja Lusiu też wtedy pije kawę i niezbyt pomaga ale wtedy biorę na przetrwanie zabieram się za coś chociaż mi się super nie chce i czekam aż minie. Nieraz się uda szybciej a nieraz męczę się cały dzień ale jak mnie skusi chwila stagnacji to na drugi dzień jest u mnie jeszcze gorzej
Odpowiedz
Wzięłam się za mycie okien. Ja to bardzo lubię robić, ale idzie mi jak ku...wie w deszcz. Palce się krzywią, zaciskaja na szmacie. No tragedia. Już nie mówię, że na stolek nie wejdę bo się boję. Ale się zawzięła i to skończę.
Odpowiedz
Akinom nie myj okien bo będzie deszcz Uśmiech moja mama tak ma. Umyje okna i zaraz pada. Moje też już trzeba umyć, ale poczekam na lepsze czasy Język
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Benita tak masz rację, gorszy dla Nas odpoczynek w momencie chronicznego zmęczenia aniżeli zawzięcie się i przebrnięcie przez to Oczko.. jakoś wczoraj przeżyłam ten dzień nawet zrobiłam porządek przy warzywach i kwiatkach, skosilam trawę, a wieczorem o dziwo nie mogłam zasnąć -standardowo.
Wiecie śmieszne jest że ostatnio się pochorowałam na tyle że konieczny był antybiotyk i w trakcie jego brania ktoś mnie SM'owo wyłączył !!! Zero objawów, przypływ energii. Szok . W listopadzie tamtego roku było identycznie! Nie wiem jak to wytłumaczyć choć teraz znów pół roku potrzebuje na regenerację Uśmiech ehhh
Odpowiedz
(28-06-2023, 11:40)Bubka napisał(a): Akinom nie myj okien bo będzie deszcz Uśmiech moja mama tak ma. Umyje okna i zaraz pada. Moje też już trzeba umyć, ale poczekam na lepsze czasy Język

Wiem, ze będzie padać, ale już jest taki syf, ze az wstyd. Od zeszłego roku jakoś tak nie mialam weny. Więc dzisiaj trochę popaduje, wieje jak diabli, już meza pomidory podloge zaliczyly, ale to umyje. Juz trzecia godzina leci, ale kij z tym. Do obiadu mam czas.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości