Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
U mnie z wychodzeniem to problemu nie ma. Zostal cos, co podraznilo wnetrznosci. Prawdopodobnie jakas chemia. I teraz trochę sobie posiedzi

Mnie to kochają tego typu historie.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
Wczoraj padłam szybko (efekt 4 godzin snu), dzisiaj obudził się przed budzikiem wyspana, gotowa do działania. Teraz siedzę przy kompie i najchętniej położyła bym głowę na biurku i przycięła komara. Chyba pogoda na nas tak oddziałuje.
Lusia czasami przy zmęczeniu kawa nawet nie pomaga. Jak masz możliwość to zrób sobie drzemkę, chociaż 10 minut.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
20
Wzięłam się za mycie okien. Ja to bardzo lubię robić, ale idzie mi jak ku...wie w deszcz. Palce się krzywią, zaciskaja na szmacie. No tragedia. Już nie mówię, że na stolek nie wejdę bo się boję. Ale się zawzięła i to skończę.
Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
Akinom nie myj okien bo będzie deszcz

moja mama tak ma. Umyje okna i zaraz pada. Moje też już trzeba umyć, ale poczekam na lepsze czasy
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
20
(28-06-2023, 11:40)Bubka napisał(a): Akinom nie myj okien bo będzie deszcz
moja mama tak ma. Umyje okna i zaraz pada. Moje też już trzeba umyć, ale poczekam na lepsze czasy 
Wiem, ze będzie padać, ale już jest taki syf, ze az wstyd. Od zeszłego roku jakoś tak nie mialam weny. Więc dzisiaj trochę popaduje, wieje jak diabli, już meza pomidory podloge zaliczyly, ale to umyje. Juz trzecia godzina leci, ale kij z tym. Do obiadu mam czas.