Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Jak ja się cieszę, że mam tylko 3 okna. A o tej ściereczce też słyszała i to same pozytywy.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Tez mam trzy okna, tylko dwa duże i ciężkie i trochę już dla mnie nieporeczne.  I tak się czasem zastanawiam jak sobie z tematem radza ludzie majecy domki i przeszklone ściany. Fajnie to wygląda, ale wez to myj  Duży uśmiech
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Oj ale popisalyscie.U nas wakacje odpoczywamy z młodymi.Zgubilam następne 3kg .
Wizyta 6 lipca u neuro.Wszystkiego dobrego dla Was kochani.
Odpowiedz
(29-06-2023, 07:40)e-smka napisał(a): A ja wczoraj okres + durna pogoda i mnie ścięło, zwolniłam się z pracy i poszłam... powlekłam się do domu... spaaaaaałam jak zabita kilka godz, a potem wyszło słoneczko i poczułam się lepiej. Dziś na tabsach przeciwbólowych jest znośnie, bo i pogoda lepsza.

Okna u siebie i u mamy myłam w październiku, potem myłabym w marcu, ale miałam zabieg i nie mogłam, więc umyję teraz w lipcu, a potem dopiero znowu na wiosnę, bo we wrześniu operacja i znowu nie będę mogła... ale jeszcze przez nie widać, więc nie jest najgorzej Duży uśmiech
Odliczam do operacji... niech mi wytną tę macice, bo ja tak cierpię... jeszcze 2,5 msc...

Tez tak mylam, bo na Wielkanoc było za zimno. I stwierdziłam ze mam to w glebokim poważaniu.  Duży uśmiech
Odpowiedz
(29-06-2023, 11:44)Orchidea ponownie napisał(a): Oj ale popisalyscie.U nas wakacje odpoczywamy z młodymi.Zgubilam następne 3kg .

Wakacje i odpoczynek dobrze wpływają na samopoczucie, więc wizyta u neuro z pewnością przebiegnie pomyślnie. Wszystkie dobrego dla wszystkich!

(29-06-2023, 06:41)Akinom napisał(a): Tez mam trzy okna, tylko dwa duże i ciężkie i trochę już dla mnie nieporeczne.  I tak się czasem zastanawiam jak sobie z tematem radza ludzie majecy domki i przeszklone ściany. Fajnie to wygląda, ale wez to myj  Duży uśmiech

To ja mam właśnie 2 ściany prawie przeszklone i do tego dwa gigant okna plus 4 inne a domek letniskowy malutki  : dałam się nieźle zrobić z tymi oknami a szmatka u mnie działa i nie oddam jej za nic Duży uśmiech

(29-06-2023, 11:44)Orchidea ponownie napisał(a): Oj ale popisalyscie.U nas wakacje odpoczywamy z młodymi.Zgubilam następne 3kg .

Mi by się przydało to 3 kg zgubić  Duży uśmiech może jak się trochę zapre bo na razie nie chce mi się za to znów zabrać wakacje i smaczne rzeczy mnie rozleniwiają
Odpowiedz
To zajebiscie dobry plan e-smka  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
Odpowiedz
Ale dzisiaj tak jak mówisz piatunio esemka więc jak będziesz miała ochotę to spędzisz leniwy weekend. Dla mnie bez szans takie przyjemności Duży uśmiech Duży uśmiech Miłego weekendu wszystkim
Odpowiedz
Kochane moje - jutro nareszcie jadę na zlot Duży uśmiech  , Srebrny Szerszeń/motocykl/ gotowy, kufry spakowane, zadania pracownikom przydzielone. Pogoda też ma być, towarzystwo będzie - czegóż chcieć więcej.
Bądźcie grzeczne Oczko Duży uśmiech  , dbajcie o siebie. Serce
Odpowiedz
Yasmina Ty przede wszystkim uważaj na siebie Oczko po ostatnich opisach przejazdzki na motorze to o Ciebie się bardziej martwię na tej imprezce Oczko.. weekend jak to weekend, nie odpocznę, dodatkowo mam swoją dwójkę na pokładzie a jak to rodzeństwo bardzo się "kochają"... Ah te moje stargane nerwy Oczko
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości