29-06-2023, 06:06
Jak ja się cieszę, że mam tylko 3 okna. A o tej ściereczce też słyszała i to same pozytywy.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
29-06-2023, 06:06
Jak ja się cieszę, że mam tylko 3 okna. A o tej ściereczce też słyszała i to same pozytywy.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
29-06-2023, 06:41
Tez mam trzy okna, tylko dwa duże i ciężkie i trochę już dla mnie nieporeczne. I tak się czasem zastanawiam jak sobie z tematem radza ludzie majecy domki i przeszklone ściany. Fajnie to wygląda, ale wez to myj
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
29-06-2023, 11:44
Oj ale popisalyscie.U nas wakacje odpoczywamy z młodymi.Zgubilam następne 3kg .
Wizyta 6 lipca u neuro.Wszystkiego dobrego dla Was kochani.
29-06-2023, 11:56
(29-06-2023, 07:40)e-smka napisał(a): A ja wczoraj okres + durna pogoda i mnie ścięło, zwolniłam się z pracy i poszłam... powlekłam się do domu... spaaaaaałam jak zabita kilka godz, a potem wyszło słoneczko i poczułam się lepiej. Dziś na tabsach przeciwbólowych jest znośnie, bo i pogoda lepsza. Tez tak mylam, bo na Wielkanoc było za zimno. I stwierdziłam ze mam to w glebokim poważaniu.
(29-06-2023, 11:44)Orchidea ponownie napisał(a): Oj ale popisalyscie.U nas wakacje odpoczywamy z młodymi.Zgubilam następne 3kg . Wakacje i odpoczynek dobrze wpływają na samopoczucie, więc wizyta u neuro z pewnością przebiegnie pomyślnie. Wszystkie dobrego dla wszystkich! ___________________________________________ Kasza jęczmienna w dobrej cenie (29-06-2023, 06:41)Akinom napisał(a): Tez mam trzy okna, tylko dwa duże i ciężkie i trochę już dla mnie nieporeczne. I tak się czasem zastanawiam jak sobie z tematem radza ludzie majecy domki i przeszklone ściany. Fajnie to wygląda, ale wez to myj To ja mam właśnie 2 ściany prawie przeszklone i do tego dwa gigant okna plus 4 inne a domek letniskowy malutki : dałam się nieźle zrobić z tymi oknami a szmatka u mnie działa i nie oddam jej za nic ![]() (29-06-2023, 11:44)Orchidea ponownie napisał(a): Oj ale popisalyscie.U nas wakacje odpoczywamy z młodymi.Zgubilam następne 3kg . Mi by się przydało to 3 kg zgubić może jak się trochę zapre bo na razie nie chce mi się za to znów zabrać wakacje i smaczne rzeczy mnie rozleniwiają
30-06-2023, 11:47
To zajebiscie dobry plan e-smka
30-06-2023, 12:57
Ale dzisiaj tak jak mówisz piatunio esemka więc jak będziesz miała ochotę to spędzisz leniwy weekend. Dla mnie bez szans takie przyjemności
Miłego weekendu wszystkim
30-06-2023, 20:04
Kochane moje - jutro nareszcie jadę na zlot
, Srebrny Szerszeń/motocykl/ gotowy, kufry spakowane, zadania pracownikom przydzielone. Pogoda też ma być, towarzystwo będzie - czegóż chcieć więcej.Bądźcie grzeczne , dbajcie o siebie.
01-07-2023, 22:26
Yasmina Ty przede wszystkim uważaj na siebie
po ostatnich opisach przejazdzki na motorze to o Ciebie się bardziej martwię na tej imprezce .. weekend jak to weekend, nie odpocznę, dodatkowo mam swoją dwójkę na pokładzie a jak to rodzeństwo bardzo się "kochają"... Ah te moje stargane nerwy
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|