Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
No Bubka ja miałam ciężki weekend i mała się rozchorowała i na dodatek parę innych rzeczy ale ty na prawdę dostałaś w kość ... Trzymam kciuki żeby ta reakcja łańcuchowa się już skończyła i wszystkie moje moce i dobre myśli które mi zostały wysyłam tobie  Serce
Odpowiedz
Bubka, no to nieźle się zaczęło, ale im bliżej weekendu tym lepiej Duży uśmiech
U mnie też jakoś tak dziwnie jest, że każde większe zdenerwowanie odbija mi się na lewej nodze...
A to dla Ciebie Serce 

[Obrazek: julian6.jpg]
---------------------------------------------------------------
U mnie raczej spokojnie. Od 2 tygodni intensywnie pracuję z profesjonalistami nad nową stroną baru i już powoli przynosi efekty.
Moja pracownica, która ma większe obeznanie w fajsie czy tik toku wrzuca fotki. Teraz jeszcze zasugerowali mi, że warto stworzyć bloga i czasami coś tam wrzucić. Nie mam o tym bladego pojęcia, ale jak zawsze - nauczę się Duży uśmiech 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A w ogóle jest mi zimno, jak tylko popatrzę na śnieg.
Odpowiedz
A mnie dopadło klimakterium. Niby wszystko ok, ale nagke uderzenia gorąca to nic przyjemnego.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(22-11-2023, 19:57)Akinom napisał(a): A mnie dopadło klimakterium. Niby wszystko ok, ale nagke uderzenia gorąca to nic przyjemnego.
Radzisz sobie z tym jakoś? Co na to lekarz? zaproponował coś? U mnie do tej pory pojawiają się objawy pomenopauzalne i właśnie wczoraj byłam u gino i dowiedziałam się, że czasami tak bywa i to przez wiele lat. Wróciłam więc do swoich tabletek, które brałam wcześniej. U mnie napadów gorąca nie było, ale w nocy było mi raz gorąco raz zimno. Najgorsze były zlewne poty/i to właśnie teraz dokucza/ i uczucie, jakby robale łaziły mi pod skórą..brrr...
Odpowiedz
Zeby było śmieszniej bylam na rocznej wizycie i jeszcze nic się nie dzialo. Zaczelo się jakieś dwa tygodnie później. Z humorami jest w miarę. Najgorsze te uderzenia gorąca. Wszystkim jest zimno mi gorąco. Jak jestem sama to okno nonstop otwarte. Zimne poty to niby od sm mam, bo to to już mnie z piec lat meczy jak nie lepiej. Pościel można czasem wykręcać. Jakoś to będzie. Okres moglby się jak najszybciej ode mnie wyprowadzić. To by było miłe.
Odpowiedz
No dziewczyny powiem wam że moja mama też miała najgorsze te uderzenia gorąca ale lekarka tu w De powiedziała że ma nie brać tabletek bo obciążają żołądek itp i dostała żel który smaruje się i tyle. Pomaga super u nas też na pewno coś jest ale rządzi kasa więc pewnie nie każdy poleca. Tu jest na receptę i może u nas też.

Gratulacje Yasminko ty zawsze do przodu  Duży uśmiech mam wrażenie że nic cię nie zatrzyma, a noga jak i u mnie , trochę stresów albo coś się przypląta i prawą nogę ciągnę albo się potykam
Odpowiedz
Ojej chwilę mnie tu nie było i z tej złotej jesieni w zimowa chandrę widzę większość wskoczyła. U mnie też tydzień bardzo średnio, najbardziej mnie denerwuje że nie mogę wyjść na spacer przez tą pogodę. Jeszcze córka chora=marudna i takie trochę combo. Jutro też robimy coś ważnego w firmie i ciekawa jestem jak to wyjdzie w tym pechowym tygodniu bo już chyba wszystko co mogło poszło nie tak Oczko Smutny...
Ja raz mam mega motywację za chwilę dosłownie w drugą stronę - myśl że w tej Polsce to się nie da. I tak w kółko błądzę.
Swoją drogą dziś zmarło dzieciątko roczne Smutny pewnej dziewczyny (młodej bo 24 letniej może)miało zabieg na serduszko (niby nieskomplikowany) a wszystko co mogło poszło nie tak. Wiecie co? Ja bym chyba też umarła na miejscu tej dziewczyny... straszne
Odpowiedz
Straszne Lusiu, moja kuzynka też się w ostatnich miesiącach ciąży dowiedziała że mała coś z sercem ma walczyli od początku całe życie przestawili i szpital wieczny i operacje i ostatnia jak dwa latka miała i serduszko nie wytrzymało. Artykuł był w gazecie bo pomagała im fundacja TVN, bo jednak Julita ciągle z dzieckiem a za wszystko trzeba było płacić, za jej obecność też. Takie rzeczy niestety się dzieją i choć są straszne to też trzeba sobie z nimi poradzić. Dlatego też musimy się cieszyć z każdej drobnej chwili i nie narzekać bo zawsze znajdzie się ktoś kto ma ciężej i mimo wszystko daje radę. Także kobietki kochane mimo g.... tygodnia szukajmy pozytywów gdzie tylko się da. Bubka na przykład wytrwale mimo wszystko chodzi na siłkę. Brawo Bubka. No dalej dziewczyny na pewno jakiś pozytyw znajdziecie, podzielcie się może jak wszystkie skumulujemy te pozytywy to jakoś minie ten tydzień. Oczko
Odpowiedz
To teraz ja. Mam klimakterium, czuję się coraz gorzej, ale za chwilę nie będzie tego wstretnego okresu i to będzie w końcu zajebista ulga :-D
Odpowiedz
Akinom przeżyjesz to, a potem jest całkiem fajnie Uśmiech . Jak bardzo Ci dokucza spróbuj Aktiv Meno/mnie bardzo pomogło/ albo Femorelle/poleciła mi go gina/. Zrób sobie może poziom estrogenów, będzie wszystko jasne. U mnie moje ukochane estrogeny wyparowały i  z dnia na dzień stałam się "kobietą menopauzalną" Duży uśmiech co oznajmiłam moim facetom w domu i jeszcze dodałam, ze jakby mi odbijało to, żeby nie zwracali na mnie uwagi Duży uśmiech
-----------------------------------------------------
W sprawie pozytywów - jest piątello, najbardziej lubię piątkowy wieczór. Przed nami weekend, cieszmy się nim, pomimo pogody. Zrobiłam sobie dobry drink, Pan Mąż jest na spotkaniu klubowym, bo jutro wyjeżdżają do Warszawy na Andrzejki.
Jakoś dziś mam takie uczucie, że będzie dobrze pod każdym względem. Już wiemy kiedy będzie zlot w Łagowie i domek czeka na nas. A dziś znalazłam info, że w kwietniu będzie w Katowicach koncert Joe Bonamassy - musimy tam być.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przed chwilą zbanowałam jednego użytkownika, który stale pisał o kasynach/nie lubię tego robić, ale cóż.../
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I znowu niezawodny Julian Duży uśmiech 

[Obrazek: julian-piatek.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości