Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Akinom a zobacz teraz jako pacjenci mamy dostep do wszystkich wynikow. Ja tutaj po rezonansie mam od razu spotkanie z radiologiem i tego samego dnia dostaje opis. Oczywiscie troche gdybam, ale jak by to bylo jakbysmy nie mieli dostepu do wynikow czy jakbysmy slepo ufali tylko jednemu lekarzowi i jednej konsultacji ... mi moj neurolog juz by lek prawdopodobnie zmienial skoro jest nowa zmiana (nie sprawdzal by przeciez 5 razy czy przypadkiem sie nie pomylil).

Ja dopoki nie zachorowalam tak wlasnie ufalam bo bylam generalnie 'zdrowa' i to co mowil lekarz u ktorego bylam bylo jedyną racją i prawdą. Nie mialam powaznych problemow wiec i tez nie mialam watpliwosci nigdy ...

Juz mi troche minelo ale chyba jakos zmeczona ogolnie jestem tym SM ze takie sytuacje wyprowadzaja mnie z rownowagi.
Odpowiedz
Ja przestałam ufać lekarzom właśnie leczac się na niepłodność. Przez ignorancje lekarki zarlam w cholere hormonów, zupełnie niepotrzebnie miałam laparoskopie i niepotrzebnie dano mi nadzieję, że będzie dobrze, bo w rezultacie okazało się, że nasienie jest do bani i to bylby cud jakby się inv udało. O naturalnym zaplodnieniu nie mówię. Poszlo na to wszystko vew cholere pieniędzy i dopiero lekarz, który jakby chciał to mogl kroic najwięcej, powiedział nam ze albo dawca, albo nic z tego nie będzie. I wtedy przestalam slepo wierzyilekarzom.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Wszystkiego najlepszego Kobietki Uśmiech
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Dużo radości i miłości!!!
Odpowiedz
Wszystkiego dobrego piękne Panie, dużo uśmiechu, radosnego optymizmu Wam życzę oraz cierpliwości --<--<--@
Odpowiedz
Wszystkiego najlepszego dla Pań!
Odpowiedz
Dziękujemy chlopaki :-)
Odpowiedz
Chłopaki dziękujemy bardzo !!! Dobrze, że o Nas pamiętacie Oczko. Dziewczyny życzę Wam dużo ciepła, radości z małych rzeczy- że słońce świeci, że kawa smakuje, że ktoś Nas przepuści w drzwiach. Takie małe rzeczy w życiu sa najważniejsze. I oczywiście aby każda z Nas dziś została doceniona choć małym gestem .
Tosia to co piszesz spędza mi sen z powiek!!?
Tyle razy przejechałam się u lekarzy że nie zlicze tego naprawdę Smutny
Akinom mi ginekolog kiedyś mówiła że nie zajde i chciała szczepić na coś tam.. lat miałam 18. Niezła trauma. Czułam się już wtedy jak gorszy margines społeczeństwa ;/..
Odpowiedz
Także wszystkim kobietom życzę dużo miłości, a Panom dziękuję za życzenia. Serce
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
U mnie z lekarzami jest tak - im dalej od nich tym lepiej się czuję. I pewnie każdy z nas mógłby napisać książkę o wizytach lekarskich.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A ja jestem po pierwszym koncercie z zaplanowanych na ten rok - "Kiedy mężczyzna kocha kobietę" . Po raz kolejny zdziwiona byłam, że tak potrafię się drzeć Duży uśmiech szczególnie, jak pojawił się Mateusz Ziółko Serce
Ale po dotarciu do naszego klubu, gdzie już czekały dwa busy, żeby nas zawieść/11 kobitek/ zostałyśmy poczęstowane Aperolem i po koncercie również powitano nas tym samym, a potem impreza... Duży uśmiech Miło jest być kobietą Uśmiech

Odpowiedz
Panowie wszystkiego najlepszego Oczko abyście mieli dużo cierpliwości, zwłaszcza do kobiet Oczko
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości