Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Yasmina,
Czy Ty jesteś na ocrevusie? Jak się po nim czujesz i czy masz jakieś skutki uboczne?
Pozdrawiam ciepło
Odpowiedz
Tosia, Akinom dobrze pisze. Nic się nie dzieje bez przyczyny. Znajdziesz pracę o wiele lepsza. Zmiany są praktycznie zawsze pozytywn
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Akinom odprawa też jest tylko kilka osób pytało się już w urzędzie pracy i trochę bezsensu bo powiedziano im że będzie ona rozliczana z zasiłkiem ... czyli najpierw żyjesz z odprawy a potem dopiero przechodzisz na zasiłek (jeśli pracy nie znajdziesz) więc mega to dziwne dla mnie. Ja dopiero dziś jadę do urzędu.

Macie rację że nic nie dzieje się bez przyczyny - dziękuję za dobre słowa!

Zaczynam chyba trochę wierzyć w horoskopy hehe ... na tik toku czasami mi się pokazuje tygodniowy więc słucham z nudów myśląc że to 'bzdury' ale akurat na dzień w którym to się stało przewidziano na mój znak zodiaku to zwolnienie :o :o :o
Odpowiedz
Ja codziennie czytam, ale nie biorę sobie ich do serca. Czasami się śmieję, że wszystko się sprawdziło. Dzisiaj miałam, że coś sprzedam i mój domowy budżet ulegnie znacznej poprawie. Fajnie by było, bo pieniędzy zawsze brakuje. Traf jest taki, że dzisiaj mamy zamiar wystawić auto na sprzedaż. Może się uda.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(02-04-2024, 08:47)Lusia98 napisał(a):
Yasmina Ty nasza dobra duszyczko ❤️ chciałabym być taka mama dla swoich dzieci- zawsze je podnosić na duchu
Lusia, jesteś dobrą matką, nigdy w to nie wątp. Każda z nas jest dobrą matką na swój sposób. Kiedyś przeczytałam, że nie wolno nam nigdy zarzucać sobie, że zrobiłyśmy to czy tamto źle. Zrobiłyśmy to wtedy tak, jak umiałyśmy.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Marcin no to super dzień miałeś. Volvo chyba już nam zaprezentowałeś, ale pies? Przedstaw go nam...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Akinom - żdjęcie przerzuć z telefonu na kompa. Pobierz program - masz link https://postimages.org/pl/#google_vignette 
Otworzy się strona i klikasz "wybierz zdjęcie" , klikasz na fotkę żmiji i otwiera się druga strona, fotkę masz w lewym górnym rogu, a poniżej napisy Odnośnik, bezpośredni odnośnik i na końcu tego odnosnika jest taka niebieska ikonka, jak na nią klikniesz to automatycznie skopiujesz obrazek. Wracasz do postu, robisz podgląd postu i na górze masz ikonkę kwadracik z kółeczkiem - klikasz i wklejasz fotkę w pierwszą ramkę URL i naciskasz "wstaw". Na pewno sobie poradzisz Uśmiech
--------------------------------------------------------------------------------
Aga, nie biorę Ocrevusa ani żadnego innego leku.
Na forum jest dział o tym leku - tu masz link https://www.stwardnienierozsiane.info/fo...-3259.html 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
U mnie od dłuższego czasu moja psycha nie jest w najlepszym stanie i to z powodu snów. Kiedyś już pisałam, że śnią mi się zmarli, ale tak jak śnią mi się moi rodzice to nigdy nie było. Jestem wykończona Smutny
Odpowiedz
(04-04-2024, 19:18)yasmina napisał(a): Marcin no to super dzień miałeś. Volvo chyba już nam zaprezentowałeś, ale pies? Przedstaw go nam...

Pies Kazan:
[Obrazek: IMG-20211110-204546-563-1.jpg]
[Obrazek: 20240407-110851-1.jpg]
[Obrazek: 20240407-102514-1.jpg]
Egzemplarz trochę specjalnej troski - karma "nerkowa" plus suplement na nerki, bo ciągle ma wysoki poziom kreatyniny, suplementy na wątrobę bo wyniki też podwyższone, a dla równowagi hormony tarczycy poniżej progu mierzalności, więc też dostaje je w tabletkach. Przez tarczycę zrobił się też taki kudłaty i był bardzo osowiały, ale zachowanie wraca już do normy. Uśmiech
Odpowiedz
Piekny pies. Mimo wszytko.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Jaka ma grzywę.
Odpowiedz
Jakby pasemka miał :-)
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Cześć wszystkimUśmiech

Jak wam minął poniedziałek?

Mi całkiem dobrze, wróciłem do pracy po lekko ponad 2 tygodniach przerwy. Na szczęście zleceń było mało więc się nie zmęczyłem za bardzo. Niedawno zaczęły mnie przechodzić mrówki od pasa w dół i na brzuchu i jego bokach. Nie wiem czy to działanie solu medrolu i naprawianie czucia czy po prostu oznaka choroby. Ponoć steryd do 4 tygodni potrafi oddawać czucie i " naprawiać " szkody wyrządzone rzutem. Co o tym myślicie?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości