Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
I Yasmina właśnie tutaj mam obawę, że poród ma że zacząć się w każdej chwili a tutaj nie jest wszystko gotowe tak jak powinno i się przez to stresuje, a że jestem płaczka to teraz co chwilę jeszcze płacze.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Bubka, jak będzie wcześniej to przyszły tatuś stanie na głowie, żeby wszystko było gotowe na Wasz powrót Uśmiech
I nie płacz, bo smucisz dziecko.
Przytulam Serce
Odpowiedz
O dokładnie Bubka przyszły tata na pewno stanie na wysokości zadania! My przy pierwszym synu nie mieliśmy parcia wcale... Wszystko jakoś wyszło naturalnie i jak już był na świecie dużo spraw ogarnialismy łącznie z przeprowadzka. Przy córce nawet mieliśmy remont łazienki i jak się urodziła byliśmy w sumie bez łazienki bo oczywiście wszystko się przedłużało. Dalej życiowo czuje się nieogarnięta Uśmiech choć jak mnie SM trafiło to już tak nie szaleje i umiem wyluzować Uśmiech.
I ja Ci też życzę żeby właśnie się szybciej zaczęło bo ja z każdym porodem czekałam i czekałam i się samo nie chciało zacząć...
Nie ma co płakać ale to hormony Uśmiech
A ja oczywiście czekam na poniedziałek bo będzie koniec ferii!! Praca z dziećmi wychodzi mi już uszami... Dziś niby starszak pojechał na wycieczkę ale młodsza nie odstępuje mi o krok i tak od 3 tyg... ??
Odpowiedz
Mam taką nadziejęUśmiech
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Bubka, tak jak pisze Yasmina, zobacz ile ciotek czeka na Waszego dzieciaczka Uśmiech  A ja dodałabym jeszcze forumowych wujków Uśmiech Tylu kibiców!
Trzymajcie się cieplutko i koniecznie daj znać kiedy już można puścić kciukiOczko
Wszystkiego dobrego!
Odpowiedz
Tylu wujków czeka,tylko zaproś ich na pepkowe Duży uśmiech
Odpowiedz
(13-02-2025, 19:41)Krzysiu95 napisał(a): Tylu wujków czeka,tylko zaproś ich na pepkowe Duży uśmiech

No dokładnie aż się zasmialam. To tekst mojego męża Oczko i całe życie pozytywne nastawienie. Dobrze że trochę od Niego się zaraziłam i przestałam marudzić Uśmiech
Odpowiedz
Nie ma co marudzić choć wiadomo - no czasem na coś trzebaDuży uśmiech
A co ma dziecko powiedzieć jak ma zapamiętać wszystkich wujków i cioć imiona? Duży uśmiech
Odpowiedz
Właśnie. Sama kiedyś nie miałam tego problemu, żeby zapamiętać imiona, numery telefonów czy daty urodzenia, teraz już mam mały problem. Zwłaszcza z imionami, jak poznaje na raz parę osób to nie mogę zakodować imienia.
Odpowiedz
Bubka ja tak mam od zawsze. Odkąd pamiętam nie jestem w stanie zapamiętać imion
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości