Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sanatorium - formalności
(15-03-2025, 16:19)Olaa napisał(a): Czy ktoś może powiedzieć z własnego doświadczenia ile obecnie czeka się na rehabilitację stacjonarną, czyli sanatorium, w zakresie ośrodkowego układu nerwowego? 
(prewencja rentowa ZUS)

I już wiem. Odpowiadam sama sobie, ale może komuś się przyda taka informacja.
Wniosek w ZUS wraz z dokumentacją złożony pod koniec lutego, 5 marca dostałam list z ZUSu z orzeczeniem o potrzebie rehabilitacji w zakresie  OUN w systemie stacjonarnym.
4 kwietnia dostałam kolejny list ze wskazaniem konkretnego sanatorium oraz z terminem 6 maja. Wow, naprawdę ekspresowe działanie ZUSuUśmiech
Jedzie ktoś w maju do Ustronia? Cwaniak
Odpowiedz
(08-04-2025, 09:53)Olaa napisał(a):
(15-03-2025, 16:19)Olaa napisał(a): Czy ktoś może powiedzieć z własnego doświadczenia ile obecnie czeka się na rehabilitację stacjonarną, czyli sanatorium, w zakresie ośrodkowego układu nerwowego? 
(prewencja rentowa ZUS)

I już wiem. Odpowiadam sama sobie, ale może komuś się przyda taka informacja.
Wniosek w ZUS wraz z dokumentacją złożony pod koniec lutego, 5 marca dostałam list z ZUSu z orzeczeniem o potrzebie rehabilitacji w zakresie  OUN w systemie stacjonarnym.
4 kwietnia dostałam kolejny list ze wskazaniem konkretnego sanatorium oraz z terminem 6 maja. Wow, naprawdę ekspresowe działanie ZUSuUśmiech
Jedzie ktoś w maju do Ustronia? Cwaniak

Kazda informacja potrzebna komuś jest. Jesteś pierwsza zdaje się w tym , przecierasz szlak. Czyli jednak od kwietnia zaczęli. Gdzie w tym Ustroniu będziesz?
Odpowiedz
(08-04-2025, 12:42)baryla1969 napisał(a): Kazda informacja potrzebna komuś jest. Jesteś pierwsza zdaje się w tym , przecierasz szlak. Czyli jednak od kwietnia zaczęli. Gdzie w tym Ustroniu będziesz?

Pismo jest dokładnie z 1 kwietnia, czyli ruszyli planowoUśmiech
Róża Sanatorium Uzdrowiskowe - tutaj będę. Był ktoś?
Odpowiedz
(08-04-2025, 12:50)Olaa napisał(a):
(08-04-2025, 12:42)baryla1969 napisał(a): Kazda informacja potrzebna komuś jest. Jesteś pierwsza zdaje się w tym , przecierasz szlak. Czyli jednak od kwietnia zaczęli. Gdzie w tym Ustroniu będziesz?

Pismo jest dokładnie z 1 kwietnia, czyli ruszyli planowoUśmiech
Róża Sanatorium Uzdrowiskowe - tutaj będę. Był ktoś?

Dobre miejsce, do centrum nie za daleko. Niestety byłem tylko w Równicy, to o tym nie wiem więcej.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości