Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Dzięki spróbuje
Odpowiedz
Tez słyszałam o tym sposobie z pepsi. Podobno dobrze to tego jeszcze chrupki kukurydziane jeść.
Odpowiedz
Pepsi dobrze leczy żołądek, mi też pomaga jak jest potrzeba
Odpowiedz
A na uzupełnienie witmin dobry jest ugotowany sok z jabłek razem ze skórką i potem pije się schłodzony z lodówki.
O pepsi też słyszałam.
Odpowiedz
(23-11-2017, 10:37)mufa napisał(a): U mnie dzis fatalnie jelitowka wita

Współczuję. Nie tak dawno przez to przechodziłam. Też polecam pepsi Uśmiech
Odpowiedz
A podobno reklama zabroniona na tym forum jest...
" I don't mean to sound bitter, cold or cruel, but I am, so that's how it comes out" - Bill Hicks
Odpowiedz
Pepsi nie jest nazwą handlowąUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Hmmm, no nie wiem. Pepsi to nazwa firmy i napoju. Cola to nazwa typu napoju i nie jest nazwą handlową. Czy się mylę?
" I don't mean to sound bitter, cold or cruel, but I am, so that's how it comes out" - Bill Hicks
Odpowiedz
to chyba tak jak z nazwą butów sportowych "adidasy", tak się potocznie mówi, i nikt się nie denerwuje, zastrzeżony jest raczej znak towarowy
Odpowiedz
Przekażę trochę pozytywnej energii  Duży uśmiech Ogólnie to jestem przeziębiona od tygodnia, ostatnio jestem bardzo wszystkim zmęczona, ale mimo to dumna. W tamtym tygodniu przebrnęłam przez matury próbne, wynik zadowalający, ale jeszcze trochę pracy przede mną. A dziś zdałam egzamin na prawo jazdy  Cwaniak można powiedzieć, że to taki krok do dalszego normalnego życia i jeśli czegoś pragniemy to osiągniemy to co chcemy. Także nie poddawajmy się w swoich marzeniach i planach  Serce
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości