01-12-2017, 13:26
Ja też ściełam włosy ostatnio, ale mniej spektakularnie kilka cm
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
01-12-2017, 13:26
Ja też ściełam włosy ostatnio, ale mniej spektakularnie kilka cm
01-12-2017, 23:11
A ja dziś byłam w Gdańsku na rezonansie ale kolana i w dzrodze powrotnej (jakieś 20 km od domu) wycieraczki mi skończyły działać.
Dodam , że ulewy na szczęście nie było ale drobny deszczyk tak ;( To była jazda na czuja z zatrzymywaniem na przystankach żeby przetrzeć szybę.
08-12-2017, 22:46
Ależ tu cicho.
Pisałam, że kupiłam chomika-nerwusa. A od poniedziałku mamy chyba ze 4 więcej. Szczurek Shrek okazał się Fioną. Dwa tygodnie się na niego wkurzałam, że gryzie a teraz zapewniam spokój. Nie wiem czy z dziećmi miałam więcej zachodu.
08-12-2017, 23:15
Ja co prawda chomika nie mam ale mam 2 koty, parkę. Obie znajdy ale też przy nich się nachodze, a i potrafią dać tez nieźle w kość. Jeden potrafi otwierać wszystkie drzwiczki ( a drugi uczy się od niego ) od szafek i potrafi to robić o 5 nad ranem, kiedy jeszcze śpimy, zanim uda mu się otworzyć, żeby władowac się do szafki, to potrafi narobic sporo hałasu. Na szczęście zmieniamy meble i mam nadzieje ze problem zniknie
09-12-2017, 09:08
Ja miałam dużo chomików, trzeba czasu zanim sie taki stwór oswoi, ale pocieszne są
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
09-12-2017, 10:10
Hela my nie zsążyliśmy go oswoić bo pewnie był nerwowy bo ma młode. Jak kupowałam chomika to pojęcia nie miałam, że mi się zaraz "okoci". Nie chciałam sobie takiej roboty dokładać bo mam.dosyć. Ale teraz jak już są to zobaczymy co z tego wyniknie
najchętniej bym skołowała drugą klatkę i jednego małego sobie zostawiła
09-12-2017, 10:49
Mogło tak być, chomiki są w miarę samowystarczalne, młode i tak trzeba będzie oddać jak podrosną
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
09-12-2017, 23:51
Jak się kupuje w sklepie zoologicznym to niestety czasami tak się zdarza... w ogóle to chomiki są zwierzętami żyjącymi samotnie dlatego często są dość agresywne kiedy się je kupi bo w sklepie w jednej klatce jest ich przeważnie sporo a one tego nie lubią... dlatego jak młode podrosna powinnaś je oddzielić bo może się zdarzyć tak ze matka im krzywdę zrobi...
10-12-2017, 10:52
Klaudia teraz już wiem i chyba nawet nie będzie problemu ze znalezieniem im nowych domków. Aktualnie jak głupia przeglądam ogłoszenia w poszukiwaniu używanej klatki bo chętnie bym jednego zostawiła bo tego to powinno się dać za młodu oswoić
![]() Czasem się zastanawiam kto bardziej chciał chomika Ja, czy dzieci
10-12-2017, 10:53
No bo to pocieszne stworzenia
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|