19-01-2018, 09:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-01-2018, 09:14 przez Marcia_2013.)
(19-01-2018, 08:42)agula napisał(a):U małego doszlo do podwójnego widzenia ,a potem zzezowalo oko. Po dwoch dniach wszystko samo wróciło do no normy. No ale mielismy to szczęście ,ze byliśmy w Norwegii Pogotowie,okulista, szpital 1MR i po 8 godzinach mielismy wstępnie diagnozę. Potem pobrali jeszcze plyn mózgowo-rdzeniowy zrobili MR z kontrastem. W Polsce kazali powtórzyć MR po miesiacu. Doślą jeszcze wyniki punkcji płynu ,ale on wstępnie byl dodatni jesli chodzi o te prążki. Zdecydowalismy sie na leczenie w Gdańsku. Mamy termin na MR 20 luty. Zmian jest 30 w mózgu .15 starych 15 nowych 2 stare w rdzeniu kregoslupa. Maly czuje się bardzo dobrze,skarży sie tylko na ból plecow czasami. My staramy się byc silni,poplakujemy w ukryciu,ale staramy się żyć normalnie.W pracy u mnie musiałam powiedzieć o chorobie ,bo i tak czesto teraz mnie nie bedzie. W szkole wie wychowawczyni tylko.(19-01-2018, 05:55)Marcia_2013 napisał(a): Witam Cię. Ile lat ma twoje dziecko? Moj synek ma 8 lat i również jest diagnozowany w kierunku SM. Właściwie to diagnoza juz jest ale chca jeszcze zrobić kontrolny MR po miesiacy. Jesteśmy z pomorskiego .
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Witam,
jesteśmy z łódzkiego, tez czekamy na II MRI. Jakie synek miał objawy? Nie wykluczaliście innych chorób? czy jest dużo zmian na MRI? Jak w ogóle to znosicie ? Jak czuje się syn?
(19-01-2018, 09:01)Marcia_2013 napisał(a):Ile lat ma twoja córka?(19-01-2018, 08:42)agula napisał(a):U małego doszlo do podwójnego widzenia ,a potem zzezowalo oko. Po dwoch dniach wszystko samo wróciło do no normy. No ale mielismy to szczęście ,ze byliśmy w Norwegii Pogotowie,okulista, szpital 1MR i po 8 godzinach mielismy wstępnie diagnozę. Potem pobrali jeszcze plyn mózgowo-rdzeniowy zrobili MR z kontrastem. W Polsce kazali powtórzyć MR po miesiacu. Doślą jeszcze wyniki punkcji płynu ,ale on wstępnie byl dodatni jesli chodzi o te prążki. Zdecydowalismy sie na leczenie w Gdańsku. Mamy termin na MR 20 luty. Zmian jest 30 w mózgu .15 starych 15 nowych 2 stare w rdzeniu kregoslupa. Maly czuje się bardzo dobrze,skarży sie tylko na ból plecow czasami. My staramy się byc silni,poplakujemy w ukryciu,ale staramy się żyć normalnie.W pracy u mnie musiałam powiedzieć o chorobie ,bo i tak czesto teraz mnie nie bedzie. W szkole wie wychowawczyni tylko.(19-01-2018, 05:55)Marcia_2013 napisał(a): Witam Cię. Ile lat ma twoje dziecko? Moj synek ma 8 lat i również jest diagnozowany w kierunku SM. Właściwie to diagnoza juz jest ale chca jeszcze zrobić kontrolny MR po miesiacy. Jesteśmy z pomorskiego .
Witam,
jesteśmy z łódzkiego, tez czekamy na II MRI. Jakie synek miał objawy? Nie wykluczaliście innych chorób? czy jest dużo zmian na MRI? Jak w ogóle to znosicie ? Jak czuje się syn?
(19-01-2018, 09:01)Marcia_2013 napisał(a):U małego doszlo do podwójnego widzenia ,a potem zzezowalo oko. Po dwoch dniach wszystko samo wróciło do no normy. No ale mielismy to szczęście ,ze byliśmy w Norwegii Pogotowie,okulista, szpital 1MR i po 8 godzinach mielismy wstępnie diagnozę. Potem pobrali jeszcze plyn mózgowo-rdzeniowy zrobili MR z kontrastem. W Polsce kazali powtórzyć MR po miesiacu. Doślą jeszcze wyniki punkcji płynu ,ale on wstępnie byl dodatni jesli chodzi o te prążki. Zdecydowalismy sie na leczenie w Gdańsku. Mamy termin na MR 20 luty. Zmian jest 30 w mózgu .15 starych 15 nowych 2 stare w rdzeniu kregoslupa. Maly czuje się bardzo dobrze,skarży sie tylko na ból plecow czasami. My staramy się byc silni,poplakujemy w ukryciu,ale staramy się żyć normalnie.W pracy u mnie musiałam powiedzieć o chorobie ,bo i tak czesto teraz mnie nie bedzie. W szkole wie wychowawczyni tylko.(19-01-2018, 08:42)agula napisał(a):(19-01-2018, 05:55)Marcia_2013 napisał(a): Witam Cię. Ile lat ma twoje dziecko? Moj synek ma 8 lat i również jest diagnozowany w kierunku SM. Właściwie to diagnoza juz jest ale chca jeszcze zrobić kontrolny MR po miesiacy. Jesteśmy z pomorskiego .
Witam,
jesteśmy z łódzkiego, tez czekamy na II MRI. Jakie synek miał objawy? Nie wykluczaliście innych chorób? czy jest dużo zmian na MRI? Jak w ogóle to znosicie ? Jak czuje się syn?(19-01-2018, 05:55)Marcia_2013 napisał(a): Witam Cię. Ile lat ma twoje dziecko? Moj synek ma 8 lat i również jest diagnozowany w kierunku SM. Właściwie to diagnoza juz jest ale chca jeszcze zrobić kontrolny MR po miesiacy. Jesteśmy z pomorskiego .
Witam,
[/quote]Ile lat ma twoja córka?
[/quote]Lekarze Norwescy wykluczaja ADEM i boreliozę. Jakieś wyniki jeszcze dojdą mamy je przeslac na Gdańsk.