27-02-2018, 12:51
Zawsze byłam i nadal jestem aktywna sportowo (pewnie to odstrasza ewentualne zmęczenie i dodaje mocy!
). Joga mnie trochę frustrowała, powiem Wam szczerze, bo stojąc na prawej nodze równowaga trochę mnie zawodzi
Głównie chodziło mi o tę kwestię plus może nieco gorsze czucie głębokie... Stwierdziłam w końcu, że nie do końca potrafię się cieszyć jogą i te zajęcia pełne frustracji w moim wypadku są bez sensu...
Chwalę sobie pilates natomiast. Obecnie chodzę również na fitness, ćwiczenia o średniej intensywności i mnóstwo radochy mi dają, wracam po nich pełna energii.
Uważam, że każdy rodzaj aktywności fizycznej dostosowany do możliwości jest dobry, jest rodzajem rehabilitacji
). Joga mnie trochę frustrowała, powiem Wam szczerze, bo stojąc na prawej nodze równowaga trochę mnie zawodzi
Głównie chodziło mi o tę kwestię plus może nieco gorsze czucie głębokie... Stwierdziłam w końcu, że nie do końca potrafię się cieszyć jogą i te zajęcia pełne frustracji w moim wypadku są bez sensu... Chwalę sobie pilates natomiast. Obecnie chodzę również na fitness, ćwiczenia o średniej intensywności i mnóstwo radochy mi dają, wracam po nich pełna energii.
Uważam, że każdy rodzaj aktywności fizycznej dostosowany do możliwości jest dobry, jest rodzajem rehabilitacji