28-02-2018, 20:28
Witaj Karola
jestem Dominika, też leczę się Betaferonem, i różnie reaguje na zastrzyki, czasem mam dość.. Pierwszy rezonans kontrolny za mną (był w październiku 2017). Wszystko wyszło ok i kontynuuję leczenie. Chorobę u mnie zdiagnozowano w 2016r., a właśnie w lutym skończyłam 26 lat.
12 lat leczenia to bardzo długo, super że 6 lat nie doświadczyłaś rzutu!
Ja miałam 2 rzuty jak do tej pory, 1wszy zbagatelizowałam i nie poszłam do lekarza a 2gi był na tyle silny że wylądowałam w szpitalu i wtedy dowiedziałam się o chorobie. Dość szybko zostałam włączona do programu lekowego. A Ty długo czekałaś na włączenie? Leczysz się w Lublinie?
jestem Dominika, też leczę się Betaferonem, i różnie reaguje na zastrzyki, czasem mam dość.. Pierwszy rezonans kontrolny za mną (był w październiku 2017). Wszystko wyszło ok i kontynuuję leczenie. Chorobę u mnie zdiagnozowano w 2016r., a właśnie w lutym skończyłam 26 lat. 12 lat leczenia to bardzo długo, super że 6 lat nie doświadczyłaś rzutu!
Ja miałam 2 rzuty jak do tej pory, 1wszy zbagatelizowałam i nie poszłam do lekarza a 2gi był na tyle silny że wylądowałam w szpitalu i wtedy dowiedziałam się o chorobie. Dość szybko zostałam włączona do programu lekowego. A Ty długo czekałaś na włączenie? Leczysz się w Lublinie?