Ja tez sie zastanawim czy nie za malo cwicze. Ja mam problemy z kregoslupem wiec u mnie sporo cwiczen czy sportow odpada. Lekarz zaleca basen a ja bylm podtopiona wiec ja w basenie siedze w brodziku dla dzieci z synem ? spacery ( no jak jest pogoda to ok) czy bierznie. Ja ogolnie staram sie jak jade autem nie parkowac tuz przed drzwiami no sklepu ale ciut daej i zawsze przejsc sie kilka metrow. Moze to nic ale uwazam ze zawsze to cos. Teraz mam sporo nauki na glowie wiec skupiam sie nad tym zeby zdac egzaminy zawodowe. Jest ciezko bo deprecha i nastroj czasem powoduja ze siedze i placze no i ciagle bym spala od jakiegos czasu i spie w dzien. Ale tlumacze sobie ze to chwilowe ze bede miec wiecej sily. Jutro czeka mnie wizyta u okulisty. Slabo widze. Tzn ja mam wade wzroku i chyba okulary sa juz slabe. Z daleka zle widze. To tez mnie irytuje. Licze ze jakis zlych wiesci okulistka nie bedzie miec dla mnie. Naczytalam sie tyle o pznw i teraz mysle czy to moze byc to. Karuzela samonakrecania sie . Eh.
Widze ze robie bledy w pisowni. Prosze wybaczyc no ale jak wspomnialm zle widze. Troche bledow zaraz poprawie.
Widze ze robie bledy w pisowni. Prosze wybaczyc no ale jak wspomnialm zle widze. Troche bledow zaraz poprawie.