27-06-2018, 14:15
(27-06-2018, 12:17)hela napisał(a):Hela ja ponownie skuszę się o stwierdzenie, że ciężko się z Toba nie zgodzić(27-06-2018, 10:51)shazza napisał(a): Mądrzejsi ludzie bazują na naszym doswiadczeniu z choroba.Ja chce znac przyczynę by móc pomoc tym którzy jeszcze nie zachorowali i sobie.Moze nasze wywody naprowadza na jakis wazny szczegół ....tak czy inaczej prosze piszcie jakie macie podejrzenia.Co w ostanim okresie zycia uległo zmianie i moglo miec wplyw na pojawienie sie SM.Acha przypomnialo mi sie ze od 2 lat mam zapalenie ucha lewego...ciagly niedosluch.Probowalem leczyc woda utleniona ale nie pomogło.Moze to od ucha....
a może od wody utlenionej, możemy sobie gdybać, jak nikt nie zna przyczyny to my tez jej nie znajdziemy, nie ma się co łudzić, chociaż takich samozwańczych naukowców już trochę było, i słuch zaginął po nich i po ich teoriach, ja zachorowałam chyba z 7 lat przed diagnozą (już wtedy były jakieś lekkie objawy, które bagatelizowałam), i nie mam potrzeby się zastanawiać nad przyczyną, ale jak ktoś ma to śmiało, tylko po co?