29-06-2018, 22:13
Witaj Aleksandrawu, mam nadzieję, że będę mogła cię trochę uspokoić, bo przecież w twoim stanie stres niewskazany
.
O tych zygzakach było tutaj pisane w jakimś wątku kilka miesięcy temu. Ja też miewam takie u ktoś opisał to samo u siebie. Zawsze myślałam, że to objaw SM. Ktoś tutaj podpowiedział, żeby obejrzeć sobie wizualizacje aury migrenowej na Youtube i wtedy doznałam olśnienia
, to było dokładnie to. Tyle, że u mnie występuje migrena bez bólu głowy. Dziwne, ale takie coś istnieje, wtedy też czytałam trochę na ten temat i twoje pozostałe objawy mogą też pasować do migreny. Naturalnie będziesz musiała cierpliwie poczekać aż będzie można zrobić mri i inne badania , które zalecają lekarze, ale może do tego czasu będziesz trochę spokojniejsza.
.O tych zygzakach było tutaj pisane w jakimś wątku kilka miesięcy temu. Ja też miewam takie u ktoś opisał to samo u siebie. Zawsze myślałam, że to objaw SM. Ktoś tutaj podpowiedział, żeby obejrzeć sobie wizualizacje aury migrenowej na Youtube i wtedy doznałam olśnienia
, to było dokładnie to. Tyle, że u mnie występuje migrena bez bólu głowy. Dziwne, ale takie coś istnieje, wtedy też czytałam trochę na ten temat i twoje pozostałe objawy mogą też pasować do migreny. Naturalnie będziesz musiała cierpliwie poczekać aż będzie można zrobić mri i inne badania , które zalecają lekarze, ale może do tego czasu będziesz trochę spokojniejsza.