04-07-2018, 11:39
Powinni Cię skierować dalej przy wypisie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Pomocy
|
|
04-07-2018, 11:39
Powinni Cię skierować dalej przy wypisie
04-07-2018, 15:32
Niestety nic takiego nie miało miejsca.
04-07-2018, 16:45
A zapytałeś? Może idź z tym do rodzinnego, powinien wiedzieć gdzie Cię skierować
04-07-2018, 17:47
Skoro napisałeś że próba tężyczkowa jest dodania to raczej powinni coś z tym zrobić dalej...
04-07-2018, 21:19
Powiedzieli tylko żeby suplementować magnez. Mam też brać Pregabilinę przez jakiś czas. Niestety tracę nadzieję, że tradycyjna medycyna jest mi w jakikolwiek sposób pomóc. Na moje sugestie, żeby może rozszerzyć diagnostykę w kierunku boleriozy wszyscy stwierdzali, że test Elisa wykluczył i nie ma sensu iść w tym kierunku.
04-07-2018, 23:53
(04-07-2018, 21:19)skalar_neonka napisał(a): Powiedzieli tylko żeby suplementować magnez. Mam też brać Pregabilinę przez jakiś czas. Niestety tracę nadzieję, że tradycyjna medycyna jest mi w jakikolwiek sposób pomóc. Na moje sugestie, żeby może rozszerzyć diagnostykę w kierunku boleriozy wszyscy stwierdzali, że test Elisa wykluczył i nie ma sensu iść w tym kierunku. Napisz wniosek o wydanie pełnej i potwierdzonej za zgodność dokumentacji z całości leczenia, czyli nie tylko karty informacyjne tylko wszyskie kartki co z tobą codziennie robili, jakie badania robili i co na ich podstawie stwierdzali w czasie pobytu w szpitalu. Czyli wszystko to co sobie wypisywali tam. Oczywiscie jako potwierdzane za zgodność to pewnie parę zlotych za to zaplacisz, ale to kilka zlotych, Jak się zapytaja po co to nie musisz odpowiadaa, ale możesz, że np. wypisano Ciebie ze szpitala bez diagnoznowania a tym bardziej pokierowania w kierunku dalszej diagnostyki i leczninia i zamierzasz się z tym udac do oddzialu NFZ, gdyz nie wiesz gdzie się udać a szpital za zdiagnozowania i pokierowania dalej pięniądze z NFZ pobrał. Nawet jak na to nic nie powiedzą to i tak skarge do NFZ możesz pisać, a jak bedziesz miał pełną dokumentację to i do innego szpitala łatwiej iść. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|