09-07-2018, 10:05
mpmarzena jestem objęta programem leczenia brałam Betaferon teraz biorę Awonex i lekarka proponuje mi zmianę na tabletki i chyba z niej skorzystam właśnie ten brak sił mnie dobija zawsze byłam aktywna wychowałam 4 wspaniałych dzieci i widzę jak im jest ciężko bo czują jak ja się męczę jak się miotam .Bardzo liczę że się poprawi dziękuję za wiarę we mnie .
mufa też pomyślałam o psychologu i na pewno skorzystam z jego pomocy bo czuję że sobie sama nie poradzę teraz dużo czasu spędzam w ogrodzie i mam wyzwanie robimy remont mieszkania córki więc trzeba wszystko organizować .
agica też mam takie wzloty i upadki tych jest zdecydowanie więcej ale nie mogę się poddać może wszystko się unormuje o jakoś będę funkcjonować
mufa też pomyślałam o psychologu i na pewno skorzystam z jego pomocy bo czuję że sobie sama nie poradzę teraz dużo czasu spędzam w ogrodzie i mam wyzwanie robimy remont mieszkania córki więc trzeba wszystko organizować .
agica też mam takie wzloty i upadki tych jest zdecydowanie więcej ale nie mogę się poddać może wszystko się unormuje o jakoś będę funkcjonować