Ja chyba kiedyś wyślę kilku takich fajnych neuro do psychologa/psychiatry. Nie pozwól sobie doczepić łatki pt „Nerwica”, bo latami będziesz łaził za diagnoza.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie masz znajomych? Rodziny? Przyjaciół? W sensie, jest to ciężka choroba, ale bez przesady.
(05-10-2018, 17:40)gamera11 napisał(a):(05-10-2018, 17:04)Bubka napisał(a): Nie zamartwiaj się na zapas. Spróbuj zasięgnąć porady innego lekarza. Może dowiesz się czegoś więcej, może zleci jakieś dodatkowe badania. Co do partnerki to bym się zastanowiła z tymi oświadczynami, skoro nie masz nawet postawionej diagnozy a Ona już mówi o rozstaniu.Miałem już przygotowany pierścionek...ale to coś mnie dopadło i zacząłem się zastanawiać czy mogę być na tyle samolubny żeby obciążyć ją moją ew.chorobą...Martwię sie tym że gdy mi jednak zdiagnozują SM to zostanę z tym sam jak palec...Rodzina uważa że nic mi nie dolega bo dobrze wyglądam i mam świetne wyniki krwi...ech...
A tak w ogóle to witaj na forum.
Wysłane z mojego LenovoA3300-H przy użyciu Tapatalka
Nie masz znajomych? Rodziny? Przyjaciół? W sensie, jest to ciężka choroba, ale bez przesady.