05-06-2019, 06:28
(04-06-2019, 21:38)baryla1969 napisał(a):(04-06-2019, 20:55)MadMax napisał(a): Jako że w styczniu brałem ostatnie kroplówki i do tego czasu problemy z cerą nie ustąpiły wybrałem się do dermatologa, otrzymałem Izotek i wit E(300mg) stwierdził że pomoże
No akurat weż poczytaj najpierw o tym Izoteku. Bo taki obojetny dla organizmu nie jest, czasami wręcz paskudny. Na zwykły trądzik podobno pomaga, ale czy na posterydowy coś da. Izotek ma dużo skutków ubocznych i ciekawe jak zareaguje na to choroba nasza. Ja dla pewności z neurologiem bym skonsultował.
Izotek jest zaj...iscie mocnym lekiem z naciskiem na slowo zaj...iscie
Powinna byc konsultacja z neuro.
Izotek bierze sie ok 6-12 mcy a pozniej leczenie kontynouwane jest masciami sterydowymi
Wiem jak wyglada skora w trakcie leczenia i po leczeniu ale to doswiadczenie nie mojej osoby
Nie wiek jaki silny jest u forumowicza problem skorny ale kuracja tym lekiem trwa dlugo i jak MadMax napisal Izotek nie koniecznie na tradzik posterdowy
Malo tego, z wlasnego moze nie przesadnie duzego doswiadczenia wiem ze dermatolodzy wypisuja izotek w zasadzie kzdemu kto przyjdzie z problemem tradziku-