19-07-2019, 13:58
(19-07-2019, 13:44)AnnaAntonia napisał(a):Bez sensu ta dyskusja, wydaje mi się że nikt nie oczekuje diagnozy w necie. A nawet jak sam się w necie zdiagnozuje to co? będzie się sam leczył? poza tym śmiecimy koleżance w wątku.(19-07-2019, 09:47)hela napisał(a): Jak zaczniemy odpowiadać tak/nie to dopiero będzie problem. Chociaż w wielu przypadkach należałoby odpowiedzieć „tak mogą, ale idź do lekarza”. Wbrew pozorom wiele osób skorzystało z tego działu, i nikt się nie domagał internetowej diagnozy. Dział pod taką nazwą funkcjonuje od zawsze, i co tu zmieniać. Przynajmniej osoby nie zdiagnozowane jak przeczytają to wiedzą że nie ma co w necie szukać diagnozy i może znajdą jakieś wskazówki dla siebie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jedyna sensowna wskazówka to „idź do lekarza”Ja rozumiem, ze dział funkcjonuje, ze wiele osób pyta, ale nasze odpowiedzi są dość podobne, a na samo pytanie - czy to może być SM nie udzielimy odpowiedzi. Dobrze, żeby osoby, które tu zawitają ze swoimi wątpliwościami, miały tego świadomość.

Ja rozumiem, ze dział funkcjonuje, ze wiele osób pyta, ale nasze odpowiedzi są dość podobne, a na samo pytanie - czy to może być SM nie udzielimy odpowiedzi. Dobrze, żeby osoby, które tu zawitają ze swoimi wątpliwościami, miały tego świadomość.