Biorę aubagio dopiero pół roku więc też jeszcze nie wiem do końca jak będzie. Żeby lek zaczął działać musi minąć trochę czasu. Nawet kilka miesiący. U mnie pojawiło się kilka dolegliwości i utrzymują się ponad 2 miesiące ale nie są na tyle uciążliwe żeby iść z tym na solu. Tylko że ja diagnozę mam już 5 i pół roku a objawy miałam już sporo wcześniej i na początku się nie leczylam a później przyjmowałam lek który na mnie nie działał więc to mogą być też skutki tego... Twój partner zaczął leczenie od razu więc jest w lepszej sytuacji niż ja.
Czy lek działa oceniają na kontroli po roku leczenia więc trochę trzeba poczekać. Ja ten pierwszy rezonans na aubagio będę miała w lutym więc wtedy się okaże czy działa czy nie...
Jesli chodzi o skutki uboczne to u mnie tylko wypadanie włosów. Poza tym nic się nie dzieje.
Czy lek działa oceniają na kontroli po roku leczenia więc trochę trzeba poczekać. Ja ten pierwszy rezonans na aubagio będę miała w lutym więc wtedy się okaże czy działa czy nie...
Jesli chodzi o skutki uboczne to u mnie tylko wypadanie włosów. Poza tym nic się nie dzieje.