28-09-2019, 07:33
Poczatki po diagnozie bywaja rozne
Strach, panika, placz czy depresja
Mi zajelo rok zaakceptowanie choroby
Z SM mozna zyc- cos co mnie tak wkurzalo na poczatku
Teraz smialo moge powiedziec ze mozna
Diagnoza u mnie sierpien 2017
Do dzis zero rzutu
Na poczatku bralam Betaferon teraz Tecfidere
Czasem jakies objawy sm mam, na poczatku od razu strach ze to rzut, ze lek nie dziala
Teraz juz wiem ze jestem np przemeczona i musze naladowac baterie, juz wiem ze objawy moga wystapic ale nie musza sie zamienic w rzut
Nie dam ci dobrej rady bo kazdy jest inny
Jak nie dajesz rady psychicznie idz do psychologa, czytaj o sm ale swieze artykuly
Rozgosc sie na naszym forum i czytaj co piszemy
Jest tu mnostwo osob ktore biora lek i nie maja rzutow
Mnostwo osob pisze kolejny roczny mri za mna i bez pogorszenia
Ale sa tez osoby ktore dziela sie z nami info ze niestety jada do szpitala bo rzut wystapil
Nikt ci nie powie jak bedzie sm u ciebie przebiegac
Jedno jest pewne, nie tylko z mojego doswiadczenia- Stres duzo moze zrobic zlego u nas.
Stres czesto pogarsza nasz stan zdrowia
Pytaj swojego neuro i pielegniarke z programu o wszystko
To co Tobie moze wydawac sie krepujace czy malo istostne dla nich moze byc ważne
Psychicznie musisz dawac jakos rade, moze nie musisz ale dobrze bylo jakbys w razie slabych dni poszla pogadac z psychologiem
Zawsze masz tez nas
Strach, panika, placz czy depresja
Mi zajelo rok zaakceptowanie choroby
Z SM mozna zyc- cos co mnie tak wkurzalo na poczatku
Teraz smialo moge powiedziec ze mozna
Diagnoza u mnie sierpien 2017
Do dzis zero rzutu
Na poczatku bralam Betaferon teraz Tecfidere
Czasem jakies objawy sm mam, na poczatku od razu strach ze to rzut, ze lek nie dziala
Teraz juz wiem ze jestem np przemeczona i musze naladowac baterie, juz wiem ze objawy moga wystapic ale nie musza sie zamienic w rzut
Nie dam ci dobrej rady bo kazdy jest inny
Jak nie dajesz rady psychicznie idz do psychologa, czytaj o sm ale swieze artykuly
Rozgosc sie na naszym forum i czytaj co piszemy
Jest tu mnostwo osob ktore biora lek i nie maja rzutow
Mnostwo osob pisze kolejny roczny mri za mna i bez pogorszenia
Ale sa tez osoby ktore dziela sie z nami info ze niestety jada do szpitala bo rzut wystapil
Nikt ci nie powie jak bedzie sm u ciebie przebiegac
Jedno jest pewne, nie tylko z mojego doswiadczenia- Stres duzo moze zrobic zlego u nas.
Stres czesto pogarsza nasz stan zdrowia
Pytaj swojego neuro i pielegniarke z programu o wszystko
To co Tobie moze wydawac sie krepujace czy malo istostne dla nich moze byc ważne
Psychicznie musisz dawac jakos rade, moze nie musisz ale dobrze bylo jakbys w razie slabych dni poszla pogadac z psychologiem
Zawsze masz tez nas