15-11-2019, 17:11
(15-11-2019, 16:25)Filigran napisał(a): Hej, dzięki za info o waszych wynikach. Wczoraj wreszcie udało mi się dostać do mojego neuro. Zdziwił się, że przy wypisie ze szpitala czy odebraniu wyników nikt mi nic nie powiedział. Stwierdził, że spełniam kryteria sm. (na podstawie MRI, prążków i nie pamiętam czy jeszcze coś) Mówił, że kiepsko bo jakąś zmianę w pniu mózgu mam, ale na plus - że nie ma wzmocnień po kontraście i brak zmian w odcinku szyjnym. Mam do niego na oddział z papierami przyjść żeby jeszcze z kimś skonsultować. A potem mam się do poradni sm zgłosić. Ze spokojem przyjęłam tę informację bo falę płaczu mam już za sobą, ale może jeszcze do mnie nie dociera powaga sytuacji.. Nie wiem czy po tej wizycie mam się już czuć "sm-owcem" czy nie, bo gdzieś ktoś pisał, że nie jest to takie proste i jednoznaczne z postawieniem diagnozy.Musisz wejsc w swoj profil i po pewej stronie jest opcja wstawienia awatara
I pytanie z innej beczki: jak mogę wrzucić fotkę w profilu, żebym taka "anonimowa" nie była?