14-12-2016, 14:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-12-2016, 22:57 przez Yazon.
Powód edycji: Pomyliłem sie następne leki sa firmy Biogen Idec
)
(13-12-2016, 23:00)reni napisał(a): Widzę, że masz dużo doświadczeń w kwestii leczenia. Dobrze, że już na początku tak dobrze dobrano Ci lek.Aha i jeszcze jedno. Jak wiesz albo nie, u każdego ta choroba przebiega inaczej, ilu chorych tyle przebiegów!
A kolejne leki? Zmieniano je z powodu postępowania choroby? Jeśli to nie tajemnica, jak się teraz czujesz? Dokuczają Ci objawy neurologiczne na co dzień?
Leki powinny i są dobierane indywidualnie. I tutaj odpowiem Ci na pytanie o pozostałe leki które brałem, na Copaxon, jako jeden z nie wielu, po pewnym czasie kłucia sie codziennie uczuliłem się! Skończyło się wizytą pogotowia i zakazem od firmy Teva dalszego brania tego specyfiku!
Avonex miał w moim przepadku więcej skutków ubocznych niż pozytywnego efektu! Ale to Ja i mój organizm tak zareagowałem na te leki a inni je biorą i efekt jest pożądany,są zadowoleni!. Wiec ilu chorych tyle przebiegów choroby i efektów leczenia Nigdy nie sugerowałem się przebiegiem i stanem u innych! A starałem się nie popełniać ich błędów i odpowiednio modyfikowałem ich doświadczenia do siebie! To chyba wszystko .
Zawsze mówiłem że to JA mam sm am nie sm ma mnie
Pozdrawiam "alleluja i do przodu"
To nie S.M. ma mnie tylko ja mam S.M.