23-12-2016, 23:57
No więc temp. trzyma od poniedziałku i przed świętami musiałam mojemu doktorkowi humorek popsuć
Niestety u mnie to jest tak częste, że on sam nie wie co ze mną począć. Czyli sterydy na tydzień. Powinno być chociaż do końca roku przyzwoicie
może nawet zacznę tym razem Nowy Rok bez gorączki??? (Ale to tylko marzenie) dobrze, że niekaralne 
W każdym razie jutro mam do przygotowania wigilię więc nogi będą z ..... wypadać
ale grunt żebym mogła w końcu jakoś spędzić te święta.
WSZYSTKIM SMOWCOM ŻYCZĘ SPOKOJNYCH A PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWYCH ŚWIĄT. ABYŚMY SPĘDZILI JE W SPOKOJU Z LUDŹMI NAM NAJBLIŻSZYMI.
Niestety u mnie to jest tak częste, że on sam nie wie co ze mną począć. Czyli sterydy na tydzień. Powinno być chociaż do końca roku przyzwoicie
może nawet zacznę tym razem Nowy Rok bez gorączki??? (Ale to tylko marzenie) dobrze, że niekaralne 
W każdym razie jutro mam do przygotowania wigilię więc nogi będą z ..... wypadać
ale grunt żebym mogła w końcu jakoś spędzić te święta.WSZYSTKIM SMOWCOM ŻYCZĘ SPOKOJNYCH A PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWYCH ŚWIĄT. ABYŚMY SPĘDZILI JE W SPOKOJU Z LUDŹMI NAM NAJBLIŻSZYMI.