23-01-2020, 14:49
(23-01-2020, 09:04)e-smka napisał(a): A ja w 2002r. musiałam przejść na dietę bezglutenową bo wykryli u mnie chorobę Duhringa i od tego czasu aż do XI.2019 zawsze miałam zaparcia, a od XI 2019 być może przez Aubagio, poczułam "smak" biegunek. Obie sprawy są straszliwe...Mam pytanie.Napisałaś że od dawna jesteś bezglutenowa.Czy zauważyłaś żeby to jakoś pomogło w SM?Pozdrawiam
Dziś wizyta u gastroenterologa w sprawie tych biegunek, czy to po Aubagio czy nie, co on sądzi... denerwuje już tą wizytą.
Orchidea, przykro mi, że Ci się tak zdarzyło, ja ostatnio jak miałam te biegunki to starałam się w ogóle nie wychodzić z domu, bo bałam się, że mnie własnie to może spotkać. Ale raz w domu oddałam gazi poleciało ze mnie w gacie wszystko...
Myślę, że tak jak piszą dziewczyny powyżej, to nie jest nietrzymanie stolca tylko jelitówka... Ale obserwuj jak będziesz już po jelitówce czy ci się to znowu zdarzy.
U mnie coś się dzieje niepokojącego z oddawaniem moczu, bo jak mi się nagle zachce to muszę biec do WC, jak nie to zesikam się w gacie. Obserwuję to jeszcze...
Trzymaj się
Wysłane z mojego JDN2-L09 przy użyciu Tapatalka

i poleciało ze mnie w gacie wszystko...