14-01-2017, 01:04
Witam Moniko tak każdy ma prawo do wyrażania swoich opinnii i tak jak napisałem ze napewno w niczym nie pomoże interferon to myślałem o tym ze napewno nie wyzdrowieje od niego a czy spowolni chorobę to tez nikt tego nie będzie wiedział bo biorąc ten lek zadawalo by sobie pytanie co by się działo jak by się go nie brało i odwrotnie ja jestem tego zdania że nie można leczyć jakimiś lekami nie znajac przyczyny chorob moze źle myślę nie wiem tak samo jest ze zatrzymuje chorobę dla mnie w glowie jakoś się nie mieści może mam taki charakter nie wiem a nie odradzam leczenia tylko żeby ania się zastanowiła i poczytała sobie o tym bo sporo jest napisane tak samo jak jedni neurologowie mnie namawiali zebym brał bo to mi pomoże ze zatrzyma chorobę a drudzy mówili że też by nie brali tak jak ja to zrobiłem i 10 lat już choruje i wogole po mnie nie widać chodź nie mowie ze nie miałem problemów kiedyś dlatego każdy podejmuje decyzję i ja jestem z niej zadowolony a co będzie za 10 20 czy 30 lat tego nie wiem a jak ania podjęła taka decyzję to mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze i ze będzie organizm tolerowal lek
Ania jak byś mogła to pisz o swoim leczeniu z chęcią będę czytał pozdrawiam
Ania jak byś mogła to pisz o swoim leczeniu z chęcią będę czytał pozdrawiam