26-01-2017, 20:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2017, 20:25 przez sloneczko25.)
Alterra ja pierwszy rzut miałam w 2010 z okiem potem miałam durnego neuro. Następna po puerwszej wizycie poszła na chorobowe i szukałam kolejnego która posyłała mnie do szpitala ( ale ja nie poszłam ) i zmieniłam znów neurologa
ta też mnie skierowała i w końcu poszłam a wtedy to już była tylko formalność żeby postawić diagnozę. Miałam rezonanse ale jeden bez kontrastu nic nie potwierdził. Długi czas był z tego, że są długie kolejki do specjalistów gdzie miałam i tak dobrze bo lekarz rodzinny wystawia mi skierowania bez problemu. A diagnozę miałam w marcu a leczenie od grudnia 2016.
Ewcia ja w sumie wyglądam na wpełni sprawną bo mam w domu męża który bardziej potrzebuje pomocy, więc patrząc na niego to ze mną jest ok. Ale nie zrobię nic ciężkiego bo od razu zakwasy lub zapalenie mięśni z gorączką. Z nogami to dokucza mi kolano ale przez plecy.
ta też mnie skierowała i w końcu poszłam a wtedy to już była tylko formalność żeby postawić diagnozę. Miałam rezonanse ale jeden bez kontrastu nic nie potwierdził. Długi czas był z tego, że są długie kolejki do specjalistów gdzie miałam i tak dobrze bo lekarz rodzinny wystawia mi skierowania bez problemu. A diagnozę miałam w marcu a leczenie od grudnia 2016.Ewcia ja w sumie wyglądam na wpełni sprawną bo mam w domu męża który bardziej potrzebuje pomocy, więc patrząc na niego to ze mną jest ok. Ale nie zrobię nic ciężkiego bo od razu zakwasy lub zapalenie mięśni z gorączką. Z nogami to dokucza mi kolano ale przez plecy.