26-05-2020, 20:09
Witaj moja imienniczko 
Zazdroszczę Ci tego Madrytu. Czasem w chwilach desperacji, gdy opanowuje mnie szalona fantazja myślę, żeby rzucić to wszystko w cholerę i wyjechać... nie, nie w Bieszczady, ale właśnie do Hiszpanii. Na razie uczę się hiszpańskiego
.
Czemu akurat Rebif? Interferony to najbardziej przestarzały lek na SM, mają mnóstwo efektów ubocznych i bywają gorsze od choroby. Oczywiście tak nie musi być u Ciebie, bo niektórzy przyjmują je i sobie chwalą. Ale wybór wydaje mi się w dzisiejszych czasach dziwny. Chyba że nie miałaś wyboru, zdecydowano za Ciebie?

Zazdroszczę Ci tego Madrytu. Czasem w chwilach desperacji, gdy opanowuje mnie szalona fantazja myślę, żeby rzucić to wszystko w cholerę i wyjechać... nie, nie w Bieszczady, ale właśnie do Hiszpanii. Na razie uczę się hiszpańskiego
.Czemu akurat Rebif? Interferony to najbardziej przestarzały lek na SM, mają mnóstwo efektów ubocznych i bywają gorsze od choroby. Oczywiście tak nie musi być u Ciebie, bo niektórzy przyjmują je i sobie chwalą. Ale wybór wydaje mi się w dzisiejszych czasach dziwny. Chyba że nie miałaś wyboru, zdecydowano za Ciebie?