28-05-2020, 11:04
Dzieki belanna za wskazowki!
Sprawdzilam co to za leki i faktycznie chyba o nich mi mowili. Wydaja sie calkiem OK, nie wiem w taki razie, czemu lekarze tak mnie namawiali na Rebifa?!
Akurat do mnie dzisiaj zadzwonili ze szpitala, zeby przyjsc jutro po Rebifa, takze watpie, ze bede miec okazje jeszcze porozmawiac z lekarzami. Ale teraz mam opinie o interferonach, az strach jutro isc po niego
Jesli faktycznie bede sie zle czula, to oczywiscie dam znac lekarzom, bo nie chce sie meczyc. Duza zaleta Rebifa w porownaniu z tymi innymi tabletkami jest to, ze moge go brac w trakcie ciazy, a z moim chlopakiem planujemy w przyszlym roku starac sie o bombelka, wiec chyba dam szanse temu lekarstwu.
W kazdym razie dobrze, ze trafilam na to forum, bo ja takim laikiem jestem, ze dobrze miec grono bardziej doswiadczonych kompanow!
Sprawdzilam co to za leki i faktycznie chyba o nich mi mowili. Wydaja sie calkiem OK, nie wiem w taki razie, czemu lekarze tak mnie namawiali na Rebifa?!
Akurat do mnie dzisiaj zadzwonili ze szpitala, zeby przyjsc jutro po Rebifa, takze watpie, ze bede miec okazje jeszcze porozmawiac z lekarzami. Ale teraz mam opinie o interferonach, az strach jutro isc po niego
Jesli faktycznie bede sie zle czula, to oczywiscie dam znac lekarzom, bo nie chce sie meczyc. Duza zaleta Rebifa w porownaniu z tymi innymi tabletkami jest to, ze moge go brac w trakcie ciazy, a z moim chlopakiem planujemy w przyszlym roku starac sie o bombelka, wiec chyba dam szanse temu lekarstwu. W kazdym razie dobrze, ze trafilam na to forum, bo ja takim laikiem jestem, ze dobrze miec grono bardziej doswiadczonych kompanow!