(12-07-2020, 15:50)agica napisał(a): Pier... Covid nas wykończy. No faktycznie jeśli idzie w gorszą stronę to może być lekki rzut, ale najważniejsze że jesteś już na solu, jest szansa że szybciej się wycofa.Nio, covid rządzi
Pozdrowienia serdeczne, trzymaj się i wracaj szybko
(12-07-2020, 10:20)Orchidea napisał(a): Hej, mi włosy już tak nie wypadają. Nie wiem czy dzięki witaminom czy tak się złożyło. Pozdrawiam Was serdecznie.Czasem tak się po prostu skumuluje i włosy wypadają, bo my osłabieni i z niedoborem.
Ja biorę już 8mc i wczoraj po godzinie chodzenia po sklepach noga wysiadała, ale dziwnie. Szlam i stopa zachaczala o wszystko. Musiałam odpocząć. Zastanawiam się czy to nie rzut.
Być może po wysiłku to tylko osłabienie, spróbuj na maksa wypocząć i zregenerować tą nogę. Ale obserwuj jeśli nie pomoże odpoczynek i będzie się pogłębiać to daj znać swojemu neuro.Pozdrowienia
Ale my się nie damy
Mi włosy wypadały przez pierwsze 4 tygodnie brania Tec, teraz się uspokoiło a suplementuje tylko witaminę D3.
Może ta noga przez zmiany pogody, burze, upały.. Ja np nie wiem czy sobie sama rzutu nie pogorszyłam przez 12 km spacer po kotlinie Kościeliska (po nie ćwiczeniu porzadnym przez ost 6 mcy)..
Pozdrawiam Was serdecznie!