13-07-2020, 17:07
(13-07-2020, 15:12)maarta napisał(a): No czuje sie znakomicie! Jestem na pelnej dawce od ponad 2 tygodni i tylko pierwsza pelna dawka dala mi dwugodzinna grype, ale to dlatego, ze przestalam brac paracemol/ibuprom przed, bo po mniejszych dawkach nic mi nie bylo. Poradzono mi, zeby przez pierwsze miesiace jesc tabletki zawsze.To super
Jedynie wlosy mi wypadaja!!! Tez tak macie po interferonach?
Ale jesli chodzi o efekty grypopodobne to ich kompletnie nie mam. Maly rumien po zastrzyku i tyle ?
ja do końca lipca jestem na mniejszej dawce i potem już wchodzi na grubo. Narazie biorę zastrzyki bez leków, ale po wczorajszym zastrzyku strasznie mnie dziś bolą kości, stawy nie wiem ? Mam nadzieje, ze teraz tylko będą dobre efekty leczenia
A co do włosów pytałam moją neuro i ona mówi że to kwestia indywidualna i dopiero po 2-3 miesiącach można obserwować ze włosy lecą, ale to wtedy nadrobić skrzypem, biotyna itp i powinno być ok i za mare miesięcy się uspokoić. Także zdrowa dieta trochę ruchu mniej stresu i włosy wrócą do normy. Ja z kolei pamiętam jak mi leciały wlosy to miałam spray loxon 3% i świetnie dal sobie radę. Ale nie wiem jak to przy interferonach jest czy też pomaga spróbować warto.