26-07-2020, 19:42
qyon skoro objawy się pojawiają i się wycofują to według mnie nie bardzo wygląda to na pp więc nie rozumiem na jakiej podstawie ta lekarka tak stwierdziła. Tym bardziej że tak jak pisała Monika żeby postawić taką diagnozę trzeba dłuższej obserwacji. Nie znam dr Maciejowskiego ale bardzo dużo osób na forum wypowiada się o nim pozytywnie więc myślę że możecie mu zaufać.
2005ang Nigdy nie słyszałam o tym że karmienie piersią chroni chroni przed rzutem... Raczej jest to dodatkowe obciążenie dla organizmu. I ja akurat miałam rzuty podczas karmienia.
A jakie problemy miałaś po solu? Sterydy nie są niestety obojętne dla organizmu. Szczególnie w tak dużych dawkach. Ja też zawsze źle się po nich czuję ale jednak mimo to przy rzutach pomagają...
Co do witaminy D to lekarz zalecił Ci tak dużą dawkę?
2005ang Nigdy nie słyszałam o tym że karmienie piersią chroni chroni przed rzutem... Raczej jest to dodatkowe obciążenie dla organizmu. I ja akurat miałam rzuty podczas karmienia.
A jakie problemy miałaś po solu? Sterydy nie są niestety obojętne dla organizmu. Szczególnie w tak dużych dawkach. Ja też zawsze źle się po nich czuję ale jednak mimo to przy rzutach pomagają...
Co do witaminy D to lekarz zalecił Ci tak dużą dawkę?