Klaudia26 jak długo karmiłas piersią ? Ogólnie czytałam tylko że zazwyczaj połóg to czas najgorszy dla organizmu i wtedy właśnie jest najgorzej. U mnie właśnie cała historia od połogu się zaczela, ok 2 miesiące po narodzinach drugiego dziecka kiedy byłam już maxymalnie wyczerpana bo corka miała kolki ipo jednej ciężkiej nocy i mega stresie się zaczęło ?. Teraz jest już lepiej w sensie córka daje mi dłużej pospać ale karmimy się w dalszym ciągu i na moje życzenie wtedy znalazłam neurologa który przepisał mi najniższą z możliwych dawk sterydu aby córka mogła pozostać na kp. Zrezygnowałam póki co z odwiedzin u lekarzy- nie chce brnąć nie sterydoterapie skoro ta wyrządziła mi tyle krzywdy to aż boje się pomyśleć co byłoby gdybym.musiala brać ciągle ta chemie. Próbuje jakoś organizm teraz podratować mija właśnie 8 miesiąc. Wszystkie rzuty w tym czasie jakoś "przeczekam," i mijaly poki co. Teraz mam niedoczulice lewej strony ciała ale jakoś funkcjonuje, mam nadzieje że to też minie. Wysokie dawki witaminy D biorę na własną rękę po zapoznaniu się z kuracja Dr Coimbry oraz przeczytaniu książki na ten temat . Należy badać wapno w surowicy krwi (dieta uboga w wapń najlepiej ketogeniczna oraz dużo wody w ciągu dnia. Do tego kąpiele w magnezie itp itd. mi pomaga póki co a myślę że te wyższe dawki dają jeszcze lepsze efekty ale póki co brakuje nam w Polsce prawdziwych neurologów z powołania chcących nas naprawdę wyleczyć a nie tylko utrzymać przy życiu ?. W De wiele dziewczyn leczy się w ten sposób gdzie są one pełne życia i w końcu piszą o poprawie stanu zdrowia
qyuon - kup zonce książkę Dr Wahls Fenomenalna Kuracja leczenia stwardnienia rozsianego i innych chorób autoimmunologicznych. Ta lekarka także miała postać pp i już siedziała we wózku unieruchomiona! Dla mnie ta i książka Jacka Neo mit chorób... To prawdziwe pozytywy i naprawdę chęć życia i walki - wierze naprawdę w te zasady które opisali w swoich pozycjach . A skąd jesteście jesli można zapytać ? Może żona będzie chciała spotkać się na kawę - u.mnie to też "świeża sprawa"
qyuon - kup zonce książkę Dr Wahls Fenomenalna Kuracja leczenia stwardnienia rozsianego i innych chorób autoimmunologicznych. Ta lekarka także miała postać pp i już siedziała we wózku unieruchomiona! Dla mnie ta i książka Jacka Neo mit chorób... To prawdziwe pozytywy i naprawdę chęć życia i walki - wierze naprawdę w te zasady które opisali w swoich pozycjach . A skąd jesteście jesli można zapytać ? Może żona będzie chciała spotkać się na kawę - u.mnie to też "świeża sprawa"