Jak tylko będę w domu wkleje szereg badań i odnośników chociażby do badania i nagrody Nobla którą otrzymał wiele lat temu jeden z lekarzy za twierdzenie że "Rak żywi się cukrem" . Niestety minęło wiele lat a medycyna nie zrobiła żadnego postępu w tym kierunku... No cóż jeśli nagle zaczęto by ludzi leczyć odpowiednią dieta, zbadano by żywność w wielu sklepowych marketach. Wyłączono by produkty made in China stawiając na produkty lokalne (spożywcze chociazby) myślę że Farmacja mogłaby mieć problemy pieniężne... I nagly brak chorych to byłby dla nich niestety nie lada kryzys. Sam Bill Gates mówi o przeludnieniu planety
. A koranowirus to jak dla mnie jedna z metod depopulacji społeczeństwa
oczywiście bardziej chodzi mi tu o szczepienie które powstanie za niedługo (oczywiście będą mozolne badania nad tą szczepionka i potwierdzenie że jest ona bezpieczna) TAK oczywiście, tylko badania będą przeprowadzone w zakresie 7-14 dni od jej podania i oczywiście że żadne uszczerbki na zdrowiu w tym czasie nie powstana...
Team Roberto1977 oraz ChrisM ! Dla każdego niedowiarka polecam książkę Pana Jacka Sulfaty w której jest bardzo wiele odnośników do badań naukowych i badań lekarzy z calego świata. Książka to "Neo Mit chorób nieuleczalnych" no ale to dla ludzi którzy chcą spojrzeć na sprawy trochę szerzej i dla których lekarz to nie Bog w ich leczeniu
. A koranowirus to jak dla mnie jedna z metod depopulacji społeczeństwa
oczywiście bardziej chodzi mi tu o szczepienie które powstanie za niedługo (oczywiście będą mozolne badania nad tą szczepionka i potwierdzenie że jest ona bezpieczna) TAK oczywiście, tylko badania będą przeprowadzone w zakresie 7-14 dni od jej podania i oczywiście że żadne uszczerbki na zdrowiu w tym czasie nie powstana...Team Roberto1977 oraz ChrisM ! Dla każdego niedowiarka polecam książkę Pana Jacka Sulfaty w której jest bardzo wiele odnośników do badań naukowych i badań lekarzy z calego świata. Książka to "Neo Mit chorób nieuleczalnych" no ale to dla ludzi którzy chcą spojrzeć na sprawy trochę szerzej i dla których lekarz to nie Bog w ich leczeniu