18-09-2020, 14:18
(18-09-2020, 13:49)CzystoTeoretycznie napisał(a):(18-09-2020, 12:55)2005ang napisał(a): Część Czystoteoretycznie ☺️. U mnie też większą i lepsza wiedze jak narazie znajduje się w internecie aniżeli zdążyłam się czegokolwiek dowiedzieć od lekarza (wielu neurologów już odwiedziłam ). Obiecujący dla Nas jest Protokół Coimbry (niestety w Polsce brakuje neurologów którzy chcą tak prowadzić swoich pacjentów ) po za tym to myślę że grunt to dobre nastawienie . Ja mam lat 31 a rzut pierwszy przytrafil mi się po porodzie drugiego dziecka ...Protokół Coimbry ??Nie słyszałam, chętnie poczytam na ten temat. Dziękuję
Trzymałabym się z daleka od protokołu Coimbry, to szarlataneria, "leczenie" końskimi dawkami witaminy D3. Lekarz, który zajmował się tym w Polsce, został ostatnio zawieszony w prawie do wykonywania zawodu ze względu na wygłaszanie antynaukowych twierdzeń bodaj w sprawie szczepionek. A 2005ang co chwila wyskakuje na forum ze szkodliwymi tekstami o tym, że lekarze trują, nie warto się szczepić itd.
Jeśli chodzi o programy lekowe, to z tego, co wiem, nie ma rejonizacji, więc można próbować w dowolnym szpitalu, w którym taki program jest. Jeśli w Twojej okolicy nie będzie akurat miejsc, to a nuż szybciej znajdzie się gdzie indziej. A im szybciej, tym lepiej. Trzymam kciuki!

Nie słyszałam, chętnie poczytam na ten temat. Dziękuję