08-10-2020, 08:22
(08-10-2020, 02:16)Maik95 napisał(a):(01-10-2020, 20:29)kasia_ napisał(a):Kasiu odpowiadam. Więc.. Tak naprawdę prócz tego że mi się spać chce, to nie mam żadnych efektów ubocznych. Miałem 2 Flashe, ale od tygodnia cisza. Problemów z brzuchem nie mam bo akurat jestem na masie i jem dużo XD a u Ciebie jak tam sytuacja?(01-10-2020, 02:23)Maik95 napisał(a): Ósmy dzień i o 21 nie wziąłem, bo zasnąłem.. XD
Ja dzisiaj 7 dzień na pełnej dawce i musze przyznać, ze jest coraz lepiej. Flash pojawił się ze dwa razy, ale szybko zniknął. Przez pierwsze pare dni dokuczalo mi okropne zmęczenie i bóle głowy, ale chyba się trochę uspokaja. Jestem pełna pozytywnych emocji wobec leczenia wiec mam nadzieje, ze będzie dobrze! Dawaj znać jak u Ciebie!![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
To rewelacja! U mnie w sumie podobnie- często chce mi się spać (a raczej nie należę do tych, którzy lubią spać
) i dość często mam flasha (bardziej uczucie pieczenia, ale bez mocnego zaczerwienienia). Jeżeli chodzi o żołądek to na szczęście nie mam z nim problemów, a nawet powiedziałabym ze tabletki bardzo mi pomogły. Jedyne co to zmniejszył mi się apetyt i z 4 posiłków dziennie wciskam w siebie 2 max 3 (ja akurat na redukcji) [emoji1]Sent from my iPhone using Tapatalk