Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diagnostyka, dziwne objawy, rezonasn
Prawdę mówiąc, przepraszam za tak nieskładny opis, dużo rzeczy do opisania i tak wyszło. Nie robiłem badań na bolerioze, stresu trudno się pozbyć b to machina która sama siebie nakręca. Jeśli psychicznie wmowiłem sobie i odczuwam to co odczuwam, byłoby dobrze. W ciągu krótkiego czasu różne syndromy. Na przestrzeni kilku dni się zmieniaja, dziś miałem uczucie jakbym oparzył skórę przez jakiś czas. Najpierw drżenie, ustąpiło a po czasie to... Czasem wstaje i czuję się dobrze, po jakimś czasie może się pojawić. I wszystko i nic, tak naprawdę najbardziej boję się SM i dlatego chciałem cokolwiek zapytać, bo nienawidzę czekać bezczynnie na minie. Nawet to że teraz gdy kaszle, troszkę kaszle boli mnie głowa nad oczami, mama mówi że zatoki, ja szukam zaraz miliona powodów. W dzieciństwie z 7lat tmu miałem rumień wędrujący, podali mi wtedy sterydy i jakieś leki. Rumień zszedl, było jakieś jedno badanie na bolerioze test Elisa on wyszedł negatywny, ale słyszałem że mogą klamac. I nawet zastanawiałem się czy mogli mi jej nie wyleczyć? Boje się strasznie że jak pojadę na ten rezonans za 3miesiace to tam będzie meksyk, właśnie wtedy kiedy życie mi się ułożyło we wspaniałym kierunku. Jest ta zamiana, stara bo stara ale jednak o czymś swiadczy... Zdam się na was co o tym myślicie i czy to tak może wyglądać w MRI.

Zdam się na was, proszę o wypowiedzi. Pieniędzy mi nie brakuje to może chociaż mogę coś zrobić żeby nie siedzieć na takiej bombie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Diagnostyka, dziwne objawy, rezonasn - przez Hondzik1996 - 16-11-2020, 22:19
RE: Diagnostyka, dziwne objawy, rezonasn - przez pkw - 26-01-2021, 20:14

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości