01-03-2021, 15:10
(01-03-2021, 14:36)paty3r napisał(a): Hejka
Zaczęłam brać Tec jakiś tydzień temu, nie mam jakiś mega efektów ubocznych ale codziennie moja twarz robi się czerowna jak bym się spaliła na słońcu, szyja, dekolt i strasznie piecze. Pierwszego dnia trwało to jakieś 30 min, z każdym dniem coraz krócej , już zaczynam powoli się przyzwyczajać haha, plus do tego strasznie jestem zmęczona szczególnie rano, ciągle bym spała albo czuje sie jak na haju![]()
Macie jakieś porady by czuć sie troche lepiej ? Albo co sami robicie by czuć się lepiej?
Pozdwiam wszystkich cieplutko :*
Hej! Ze swojej strony mogę powiedzieć, iż miałam takie same objawy na początku. Kręcenie w głowie, ospałość, brak sił i ogólnie haj. Po jakimś czasie samoistnie przeszło. Teraz po 5 miesiącach czuje się świetnie. Flasha mam bardzo rzadko, nie jestem zmęczona ani chorowita (co ważne bo moje leukocyty są dużo poniżej normy). Możliwe, ze złe samopoczucie jest spowodowane stresem, bo jakby nie patrzeć to dość nowa sytuacja dla Ciebie. Trzymam kciuki żeby było dobrze i tak jak napisała koleżanka wyżej- nic nie jest obojętne dla organizmu
Sent from my iPhone using Tapatalk