01-03-2021, 17:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2021, 17:12 przez patrycjasm.)
(01-03-2021, 16:28)paty3r napisał(a):(01-03-2021, 16:06)patrycjasm napisał(a):Jak dlugo chodzę to nogi mi drętwieją, w pracy prawa ręka mi dokucza, tak ogólnie to gdy pochylę głowę w dół to czuje mrowienie i drętwienie od odcinka lędźwiowego aż do palców stóp, lekarz powiedział że to dlatego iż mam zmiany w rdzeniu kręgowym w odcinku szyjnym. Czasami czuje mocniej czasem mniej.(01-03-2021, 15:03)paty3r napisał(a):(01-03-2021, 14:51)patrycjasm napisał(a):To świetnie, też mam dobry dzień i tak powinno być codziennie(01-03-2021, 14:22)paty3r napisał(a): Witaj wśród naswitaj !
Też czasami mam gorsze dni, ale trzeba myśleć pozytywnie, cieszyć się życiem i iść do przodu.
Pozdrawiam cieplutko :*
ale ja mam dobry dzieńjak się czujesz ? ja mam dobry stan a choruję od 22 lat.
oprócz tego że właśnie cała moja twarz zrobiła się czerwona po lekach i wyglądam jak pomidor
![]()
U mnie zdiagnozowano sm jakieś trzy-cztery tygodnie temu więc jest to początek ale daję radę, najważniejsze że mój mąż mnie bardzo wspiera.![]()
Na tą chwilę odczuwam drętwienie rąk i nóg ale nie poddaję się.
tak ważne abyś się nie przejmowała chorobą. A jak wygląda Twój obecny stan masz jakieś objawy na codzień ?![]()
A jak wygląda Twój stan po 22 latach choroby ? Jak się czujesz ? Masz jakieś objawy ?
mój stan jest bardzo dobry, na co dzień nie odczuwam żadnych drobnych i poważnych objawów
. i tak było zawsze poza trzema rzutami hospitalizowanymi przez te wszystkie lata
zmiany mam tylko w mózgu. ale nie czytam nie liczę ile ich jest. nie ma sensu się tym zajmować
Pamiętaj, że zmiany nie oznaczają braku zdrowia
jeśli jesteś nowo zdiagnozowana dam Tobie dobrą radę myśl pozytywnie a jeszcze lepiej nie myśl o tym, że jesteś na coś chora to Cię uratuje.