(10-04-2021, 19:24)yasmina napisał(a): PoszłoBardzo dziękuję

(11-04-2021, 09:34)klaudia26 napisał(a): WypełnioneDziękuję za odpowiedź i za spostrzegawczość
Przy wieku w jakim postawiono diagnozę jest mała przerwa. Jest odpowiedź poniżej 18 a później powyżej 21
nie rzuciło mi się w oczy a rzeczywiście jest błąd Chyba już nie będę mogła z tym nic zrobić niestety

(12-04-2021, 14:02)Akinom napisał(a): PoszłoBardzo dziękuję

(12-04-2021, 09:35)fruu napisał(a): Poszło, chociaż wypełniając tą ankietę rok temu udzieliłbym pewnie w niektórych pytaniach innej odpowiedzi. Teraz siedzę na zdalnym od dłuższego czasu, więc wykonywanie pracy jest dla mnie mniej uciążliwe fizycznie, jednak gdybym musiał dojeżdżać to mogłoby być gorzej, bo zamiast dyżurującego kolegi ja musiałbym pewne rzeczy robić.Dziękuję bardzo za odpowiedź
Poza tym nie wiem jaki udział w badaniu ma stan cywilny, ale kawaler to nie rozwodnik choć obaj są stanu wolnego :-)
Zdalna praca czy nauka z czasem niestety może stać się uciążliwa.. chociaż i są tacy, którym to rozwiązanie jak najbardziej odpowiada

Co do pytania o stan cywilny to było ono niejako narzucone przez promotora, również w kwestii odpowiedzi. Osobiście dodałabym więcej możliwości