20-05-2021, 14:39
(19-05-2021, 08:42)e-smka napisał(a):Będzie dobrze. Organizm się przyzwyczai. Ja czekam na wyniki badań. Ostatnio ciągle robią mi się tzw zajady, język mnie szczypie.(18-05-2021, 11:08)Joanna82 napisał(a): No to super, że w pl nie ma problemów z dostępnością. Ja oddałam w piątek receptę w aptece (de) i usłyszałam, że lek jest niedostępny w magazynach. Zamówienie może potrwać tydzień - dwa. Dobrze, że poprosiłam neuro o receptę trochę wcześniej, to jeżeli nie potrwa to dużej niż dwa tygodnie, nie będę miała przerwy... Ale jeżeli dłużej?!...Nie martw się, niewielka przerwa nic złego nie wyrządzi... No ale ogólnie to niezła lipa że nie ma leku...
(18-05-2021, 19:26)AskaP napisał(a): Ja dziś kończę tydzień początkowy. Wieczorem przyjmuję pierwszą tabletkę 240.. oby było dobrzeNa pewno będzie dobrze![]()
Ja z moimi nadwrażliwymi jelitami i żołądkiem jakoś to przeszłam i teraz jest ok jeśli chodzi o TEC, ale ostatnio dostałam nowe leki na cukrzyce i te mi ale zawirowały w brzuchu ojoj WC było chwilowo moim domem, ale zmniejszyli mi dawkę i dodatkowo biorę lek osłonowy i obserwuję...