22-06-2021, 20:06
(21-06-2021, 09:31)klaudia794 napisał(a):Klaudia, pamiętaj o jednym - zawsze masz prawo skonsultować diagnozę z innym neuro - ja tak zrobiłam i wyszło mi to na dobre. A przede wszystkim musisz odnaleźć w sobie spokój, bo to nakręcanie bardzo źle na Ciebie działa. Nie przyjmuj wszystkiego tak bardzo do siebie, słuchaj swojego ciała, myśl pozytywnie.(20-06-2021, 22:53)yasmina napisał(a): Klaudia, przede wszystkim spokój. Nie szukaj diagnozy w necie, bo właśnie wpadniesz w paranoję. Szyjny masz w porządku i to bardzo dobrze, brak świecenia po kontraście to druga dobra wiadomość. Powodów demielinizacji jest mnóstwo i nie musi to być sm, a na przykład długotrwały stres, depresja, nerwica. Brak B12 i D3 też robi swoje. Zacznij może przyjmować D3 - ja biorę Omega D3 K2 MK7. Witaminę B biorę firmy Solgar - Kompleks wit.b z choliną. Cholina ma wpływ na odbudowę mieliny. Twoje samopoczucie może być spowodowane stresem. Czy lekarz zalecił dalszą diagnostykę?Tak, za miesiąc mam przyjęcie do szpitala na dalszą diagnostykę. Boje się tylko, ze w szpitalu nie postawią mi żadnej jednoznacznej diagnozy i z dnia na dzień będę się coraz bardziej nakręcaćDziękuje za wskazówkę, w takim razie kupię. Radiolog, która opisywała mi rezonans zaproponowała żebym suplementowa witaminę B12 a za jakiś czas zrobi mi rezonans żeby sprawdzić czy coś się zmienia, może to mnie uspokoi troszkę.
Co do magnezu, jak napisała lutu - jak najbardziej, ja biorę Magne B6 firmy Sanofi, polecił mi go lekarz i pamiętaj tabletkę trzeba rozgryźć, bo nie każdy organizm wchłania magnez. Trzymaj się

Dziękuje za wskazówkę, w takim razie kupię. Radiolog, która opisywała mi rezonans zaproponowała żebym suplementowa witaminę B12 a za jakiś czas zrobi mi rezonans żeby sprawdzić czy coś się zmienia, może to mnie uspokoi troszkę.