25-06-2021, 00:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-06-2021, 00:25 przez klaudia794.)
Bardzo dziękuje za rady
Koniecznie muszę kupić magnez, zwłaszcza ze w ostatnich dniach zaczęła drgać mi powieka, wiec coś w tym może być.
W między czasie odwiedziłam innego neurologa, który mnie troszkę uspokoił. Stwierdził, ze z dużym prawdopodobieństwem, gdyby nie ten mój przypadkowy rezonans, to do końca życia nie wiedziałabym o tej zmianie, która jest na tyle niespecyficzna, ze w zasadzie mogła się pojawić z mnóstwa przyczyn a także w zasadzie bez przyczyny. Ale diagnostykę warto wykonać, w związku z czym udało mu się przyspieszyć mi termin przyjęcia do szpitala na 12 lipca. Dostałam tez receptę na devikap i milgamme żeby uzupełnić witaminy.
Staram się tez juz nie wpisywać każdego „podejrzanego” objawu w internet. Po tym jak zaczęłam szukać „jak często sika zdrowy człowiek” uświadomiłam sobie ze popadam w paranoje. Czekam wiec spokojnie na przyjęcie do szpitala a Wam życzę dużo zdrówka!
Koniecznie muszę kupić magnez, zwłaszcza ze w ostatnich dniach zaczęła drgać mi powieka, wiec coś w tym może być.W między czasie odwiedziłam innego neurologa, który mnie troszkę uspokoił. Stwierdził, ze z dużym prawdopodobieństwem, gdyby nie ten mój przypadkowy rezonans, to do końca życia nie wiedziałabym o tej zmianie, która jest na tyle niespecyficzna, ze w zasadzie mogła się pojawić z mnóstwa przyczyn a także w zasadzie bez przyczyny. Ale diagnostykę warto wykonać, w związku z czym udało mu się przyspieszyć mi termin przyjęcia do szpitala na 12 lipca. Dostałam tez receptę na devikap i milgamme żeby uzupełnić witaminy.
Staram się tez juz nie wpisywać każdego „podejrzanego” objawu w internet. Po tym jak zaczęłam szukać „jak często sika zdrowy człowiek” uświadomiłam sobie ze popadam w paranoje. Czekam wiec spokojnie na przyjęcie do szpitala a Wam życzę dużo zdrówka!