01-08-2021, 20:59
Porozmawiajmy o czymś innym...no to na przykład o tym, że kilka dni temu jakaś kobita wrąbała w mój samochód
. Wjeżdżałam na parking, a ona cofała i przejechała hakiem holowniczym cały bok mojej Laluni. I co z tego, że było jej bardzo przykro, że przyznała się do winy, że spisałyśmy oświadczenie...ona pojechała do domu mając samochód w całości, bo wyleciała jej tylko jakaś zaślepka, a ja spędziłam pół dnia na dzwonieniu do jej ubezpieczyciela, do mojego ubezpieczyciela, robieniu fotek uszkodzonego pojazdu, wysyłaniu zdjęć, polis, dowodów rejestracyjnych, oświadczeń i....
Teraz muszę odwieźć samochód do warsztatu na naprawę, na szczęście dadzą mi samochód zastępczy, termin wyznaczyli na 5.08, a ja tego dnia wyjeżdżam na zlot motocyklowy do Karpacza i co?
Ale, żeby było też optymistycznie - to właśnie szykuje się ten w/w zlot i to już jest powód do radości
. A jak nie ogłoszą kolejnego wariantu Omega to może się jeszcze uda pojechać do Włoch.
. Wjeżdżałam na parking, a ona cofała i przejechała hakiem holowniczym cały bok mojej Laluni. I co z tego, że było jej bardzo przykro, że przyznała się do winy, że spisałyśmy oświadczenie...ona pojechała do domu mając samochód w całości, bo wyleciała jej tylko jakaś zaślepka, a ja spędziłam pół dnia na dzwonieniu do jej ubezpieczyciela, do mojego ubezpieczyciela, robieniu fotek uszkodzonego pojazdu, wysyłaniu zdjęć, polis, dowodów rejestracyjnych, oświadczeń i....
Teraz muszę odwieźć samochód do warsztatu na naprawę, na szczęście dadzą mi samochód zastępczy, termin wyznaczyli na 5.08, a ja tego dnia wyjeżdżam na zlot motocyklowy do Karpacza i co?Ale, żeby było też optymistycznie - to właśnie szykuje się ten w/w zlot i to już jest powód do radości
. A jak nie ogłoszą kolejnego wariantu Omega to może się jeszcze uda pojechać do Włoch.